”Dulăii” se pregătesc de un debut ”de foc” în EHF European League

Dinamo n-a avut șansă la tragerea la sorți de vineri!

evomag.ro

Elevii lui Xavi Pascual vor da peste Fuchse Berlin, deținătoarea EHF European League, iar programarea ar putea să dea și ea peste cap planurile unei echipe care a impresionat în Europa în ultimul sezon.

Cum Sala Polivalentă este ocupată pe 17 și 24 octombrie, Dinamo ar urma să fie programată în deplasare de fiecare dată, la țintarul pe care EHF ar urma să-l anunțe luni pentru European League.

Un debut în Germania cu Fuchse Berlin ar complica și mai mult lucrurile pentru Dinamo, care speră să prindă locul al doilea în grupă, acesta fiind obiectivul realist al campioanei României. Chambery Savoie (Franța) și RK Izvidac (Bosnia Herțegovina) sunt celelalte adversare ale „dulăilor”, care în ultimul meci în Europa au bătut-o la un gol diferență pe THW Kiel.

Potrivit ProSport, deși Dinamo nu mai joacă în Liga Campionilor, are șanse foarte mici să revină în sala din Ștefan cel Mare pentru un duel european, motivul fiind distanța foarte mică dintre cei din tribune și handbaliști.

Prin urmare, cele trei meciuri de pe teren propriu ar urma să se dispute în Sala Polivalentă, care va fi modernizată la începutul anului viitor.

Ionuț Popa o vrea pe Dinamo în Final Four-ul European League: „Trebuie să mergem acolo!”

După ce nu a fost acceptată printre granzii din Liga Campionilor, Dinamo își propune să se lupte pentru al doilea trofeu european. Astfel, „dulăii” speră să prindă Final Four-ul în sezonul 2023-2024.

Meciurile din prima fază a grupelor vor avea loc pe 17 octombrie, 24 octombrie, 14 noiembrie, 21 noiembrie, 28 noiembrie şi 5 decembrie.

”La handbal nu sunt nici sume foarte mari, nici în Champions League, la nicio competiție EHF. Balanța am realiza-o în momentul în care am avea un parcurs mai lung în această a doua competiție. Adică, ieșire din grupe Champions League și Final Four EHF sunt cam similare financiar. Trebuie să mergem să jucăm Final-Four, semifinală, finală”, a spus Ionuț Popa, în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști de la ProSport, ”EXCLUSIV DINAMO”.

Cum arată grupa lui Dinamo în EHF European League

GRUPA G

• Füchse Berlin
• Dinamo Bucuresti
• Chambery Savoie Mont Blanc HB
• RK Izvidac

Competiția începe în 17 septembrie și se termină în 25-26 mai 2024 cu un turneu F4.

CITESTE SI:

Duelul FCSB – Dinamo, analizat de Marius Niculae

Audio I Superliga are un nou imn. Cine cântă piesa ”Campionul din tine”

Alin Petrache, mesaj înainte de FCSB – Dinamo + Președintele FRR, suspect de distrugere

2 gânduri despre &8222;”Dulăii” se pregătesc de un debut ”de foc” în EHF European League&8221;

Lasă un răspuns