Duelul FCSB – Dinamo, analizat de Marius Niculae

FCSB – Dinamo este capul de afiș al etapei a doua din Superliga României. Partida începe de la 21:30 și se va disputa pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Înaintea confruntării din această seară, Marius Niculae, fost căpitan a lui Dinamo, a prefațat partida Câinilor” împotriva formației patronate de Gheorghe Becali.

Fostul atacant din Ștefan cel Mare consideră că cei de la FCSB pleacă cu prima șansă în această seară. ”Săgeata” crede totuși că elevii lui Ovidiu Burcă au o șansă în partida de pe stadionul ”Arcul de Triumf”, deoarece ”orice este posibil într-un derby”.

”Am văzut și meciul lor. La fel, o primă repriză extraordinar de bună făcută de cei de la FCSB. Va fi un meci foarte greu (n.r. pentru Dinamo). FCSB are un lot valoric mult mai bun. Pornește ca favorită, clar.

Au jucători care fac diferența. Florinel Coman continuă forma bună pe care a arătat-o și în campionatul trecut. Sunt jucători tineri care vor să demonstreze. Mă refer la Miculescu, probabil o să revină și Tavi Popescu, Pandea, pe care l-am avut la U21, un jucător din punctul meu de vedere de mare perspectivă, Târnovanu, la fel, un jucător care s-a maturizat.

E o echipă foarte bună cea a FCSB, cu jucători tineri și bineînțeles cu cei cu experiență care sunt acolo și încheagă o echipă puternică. Este una dintre favoritele la titlu sezonul ăsta, din punctul meu de vedere.

În derby-uri orice este posibil, se poate întâmpla orice. Dinamo are șansa ei, de ce nu, chiar dacă pornește favorită FCSB.

Și Universitatea Craiova pornea clar favorită, dar pe teren nu s-a văzut acest lucru. Deși scorul la final arată, totuși, o diferență, nu reflectă realitatea din teren”, a spus Marius Niculae, pentru iamsport.ro.

Ovidiu Burcă a prefațat derby-ul FCSB – Dinamo

Și antrenorul lui Dinamo le dă prima șansă celor de la FCSB, însă în același timp a declarat că elevii săi sunt pregătiți să producă o surpriză în debutul campionatului.

“Ne aşteaptă un joc foarte important, cu cea mai în formă echipă din campionat cred eu. O echipă foarte puternică. Noi suntem pregătiţi, cel mai important pentru noi în acest moment este să avem un joc din ce în ce mai bun, foarte important este progresul pe care îl face echipa de la săptămâna la săptămână.

Nu ştiu dacă poate fi un avantaj faptul că jucăm pe Arcul de Triumf, cunoaştem vestiarele şi tribunele, dar nu cred că este un avantaj foarte mare.

FCSB excelează în atac, au jucători foarte buni care pot să-şi depăşească adversarii foarte uşor, la mijloc iar au jucători foarte buni, au câştigat echilibru prin venirea lui Djokovic. Noi ne bazăm foarte mult pe grup, pe energia grupului, astea ar fi atuurile noastre.

O victorie ar însemna un pas în procesul acesta pe care l-am început. Ar însemna mult pentru moralul jucătorilor şi al suporterilor. I-am simţit motivaţi pe jucători, s-au pregătit foarte bine şi sunt nerăbdători să joace acest derby”, a declarat Burcă.

CITESTE SI:

Audio I Superliga are un nou imn. Cine cântă piesa ”Campionul din tine”

Alin Petrache, mesaj înainte de FCSB – Dinamo + Președintele FRR, suspect de distrugere

Programul etapei a 4-a din Liga 1. Când se joacă U Cluj – Dinamo

Un gând despre &8222;Duelul FCSB – Dinamo, analizat de Marius Niculae&8221;

Lasă un răspuns