Reacția lui Ricardo Grigore după înfrângerea cu FCSB: ”E frustrant…”

Meciul FCSB – Dinamo s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1, partidă din etapa a doua a SuperLigii care s-a disputat pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Ricardo Grigore (24 de ani) a tras concluziile la finalul meciului cu FCSB. Acesta știe unde s-a făcut diferența în meciul care s-a disputat pe stadionul Arcul de Triumf.

”Important e să adunăm puncte pentru că punctele aduc încredere și asta ne menține în obiectiv. (n.r. cele două goluri primite) Apar nervii, apar discuțiile între noi, dar trebuie să strângem rândurile în teren, în momentele alea și să fim destul de calmi pentru că riscăm să mai primim goluri. Am mai pățit asta și știm pe pielea noastră, am simțit ce înseamnă să intri în debandadă.

E frustrant. A fost o dominare a lor în prima repriză, dar a fost un șut din afara careului. Eram aproape toți jucătorii sub linia mingii. N-a fost ceva să ne surprindă, vreun un-doi, frustrant. Clar că au calitate individuală. La noi jucătorii sunt noi, nu s-au acomodat cu echipa. Și eu sunt jucător nou, dar mă cunosc cu toți de când sunt mic și nu am avut nevoie mult timp de adaptare”, a spus Ricardo Grigore, la finalul meciului cu FCSB.

FCSB a cerut amânarea derby-ului cu Dinamo pentru ca disputa să aibă loc pe Arena Națională cu mult mai mulți fani în tribună. Dinamo a refuzat solicitarea roș-albaștrilor, iar confruntarea s-a desfășurat după programul inițial.

”Nu e vorba de regret că ne-am dorit să jucăm acest derby. Era programată etapa, nu este vina noastră că Steaua (n.r. FCSB) care a organizat meciul nu a putut să facă rost de avizul de a juca pe Ghencea. Noi nu avem nicio vină. De ce să se amâne meciul? Avem etapă, suntem în ciclul săptămânal. Am pierdut, asta este, mergem înainte.

I-am prins într-o zi bună, am suferit în prima repriză și s-a văzut. Altfel era soarta meciului dacă intram mai bine în prima repriză. Nu stăm acum să spunem că dacă amânam meciul îi băteam pe Steaua. Ce să facem?”, a mai spus Ricardo Grigore.

Dinamo, program ”de foc” în primele etape

În a treia etapă, Dinamo va juca cu Sepsi OSK, deținătoarea Cupei României.

În etapa a șaptea, Dinamo va avea un nou derby, pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, iar în etapa a opta se va deplasa în Giulești pentru un nou meci ”de foc”, cu Rapid București.

Programul ”câinilor” în etapele trei și patru din Liga 1

ETAPA 3

Luni, 31 iulie
Ora 21:30 DINAMO – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

ETAPA 4

Sâmbătă, 5 august
Ora 21:30 Universitatea Cluj – DINAMO

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă, nemulțumit de jocul prestat de echipă în meciul cu FCSB

Video I Dinamo aproape să rememoreze cu FCSB, egalul din Elveția – România

Khalifa Ghedbane pleacă din ”haită”. Mesajul emoționant a fostului portar dinamovist

Un gând despre &8222;Reacția lui Ricardo Grigore după înfrângerea cu FCSB: ”E frustrant…”&8221;

Lasă un răspuns