Ovidiu Burcă, nemulțumit de jocul prestat de echipă în meciul cu FCSB

Dinamo a pierdut și al doilea meci din SuperLiga, scor 1-2 cu FCSB pe stadionul ”Arcul de Triumf”. ”Câinii” au încasat ambele goluri în prima repriză.

Tehnicianul lui Dinamo, Ovidiu Burcă le-a reproşat elevilor săi faptul că aceştia au intrat timoraţi în debutul de meci, dar recunoaşte că diferenţa de valoare a fost una prea mare.

”Nu ştiu dacă pot să spun că sunt dezamăgit, dar mă încearcă un sentiment de tristeţe. Trebuie să vedem lucrurile obiectiv, aşa cum sunt ele. E o diferenţă matre între noi şi ei la momentul ăsta. O anticipam, dar credeam că prin organizare, disciplină şi entuziasm putem să remontăm decalajul ăsta de forţă, de valoare. Ne-a învins azi o echipă mai bună decât noi, ăsta e adevărul, de aici trebuie să pornim.

Suntem departe de play-off, trebuie să fim realişti, dar în acelaşi timp trebuie să ne rezolvăm problemele pentru că nu aşteaptă nimeni. Am avut câteva momente de joc bun, cred eu că au venit pentru că FCSB a luat piciorul de pe acceleraţie.

E o echipă de forţă, de talent, mi s-a confirmat că e cea mai bună echipă din campionat. Astăzi mă aşteptam la un pic mai mult, la mai mult curaj, în prima repriză am fost timizi, ăsta e singurul lucru pe care pot să îl reproşez”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul meciului.

Dinamo, program ”de foc” în primele etape

În a treia etapă, Dinamo va juca cu Sepsi OSK, deținătoarea Cupei României.

În etapa a șaptea, Dinamo va avea un nou derby, pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, iar în etapa a opta se va deplasa în Giulești pentru un nou meci ”de foc”, cu Rapid București.

Programul ”câinilor” în etapele trei și patru din Liga 1

ETAPA 3

Luni, 31 iulie
Ora 21:30 DINAMO – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

ETAPA 4

Sâmbătă, 5 august
Ora 21:30 Universitatea Cluj – DINAMO

CITESTE SI:

Video I Dinamo aproape să rememoreze cu FCSB, egalul din Elveția – România

Khalifa Ghedbane pleacă din ”haită”. Mesajul emoționant a fostului portar dinamovist

FCSB – Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Un gând despre &8222;Ovidiu Burcă, nemulțumit de jocul prestat de echipă în meciul cu FCSB&8221;

Lasă un răspuns