Video I Dinamo aproape să rememoreze cu FCSB, egalul din Elveția – România

FCSB a câștigat duelul cu Dinamo, scor 2-1, din etapa a doua din SuperLiga, disputat pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Meciul etapei a 2-a, s-a aprins repede. Radunovici și N. Roșu, au avut o altercație la mijlocașul terenului. Spiritele s-au încins, dar Colțescu i-a liniștit repede pe jucători.

Intrată pe teren cu aceeași echipă de start ca în meciul de debut, 3-1 cu FCU Craiova, cu Băluță vârf fals, și cu Compagno rezervă, FCSB a avut un start mai bun.

Giafer, puștiul-căpitan, a respins în primele minute din propriul careu mai multe mingi decât în tot sezonul trecut din Liga 2. A fost asediu la buturile lui Golubovici, care în minutul 9 a scos formidabil de sub transversală mingea de gol deviată cu capul de Ad. Șut.

“Câinii” s-au apărat și au încercat să reacționeze pe contraatac. Dinamoviștii au scăpat, după un corner, iar Ghezali a șutat telefonat pe direcția lui Târnovanu. Reduta lui Dinamo a rezistat eroic până în minutul 30, când Fl. Coman a deschis scorul cu un șut-bombă, cu stângul, de la 16 metri. FCSB a menținut ridicată turația și după alte cinci minute s-a desprins la 2-0.

În repriza secundă, tot FCSB a controlat jocul, dar nu la fel de autoritar ca în primele 45 de minute. Dinamo s-a apărat ceva mai organizat și a mai reușit câteva ocazi. Când roș-albaștrii nu se mai așteptau, Dinamo a inflamat din senin finalul derby-ului.

Salvat de transversală la șutul lui N. Roșu, portarul lui FCSB a comis-o și a respins în față șutul de la 25-30 de metri expediat de Larrucea. Gregorio, pe fază, a redus din handicap, 2-1 (83), și i-a făcut pe fanii echipei din Berceni să se roage ca FCSB să nu pățească ce a pățit Elveția cu România, care după ce a dominat 80 de minute și a condus cu 2-0 s-a trezit egalată într-un final nebun.

Video I Gol marcat de G. Gregorio

ECHIPA DE START

Dinamo: Golubovic – De Moura, Giafer, R. Grigore, Amzăr – Ghezali, Larrucea, Iglesias, N. Roșu – Bani, Abdallah;

Rezerve: Dujmovic – Bena, I. Roșu, Gregorio, Țîră, Politic, V. Borcea, Patriche, C. Costin.

Pentru Dinamo urmează meciul de pe teren propriu cu Sepsi OSK. Partidă programată să se desfășoare luni, 31 iulie, de la ora 21:30.

CITESTE SI:

Khalifa Ghedbane pleacă din ”haită”. Mesajul emoționant a fostului portar dinamovist

FCSB – Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Dinamo mai bifează un transfer

2 gânduri despre &8222;Video I Dinamo aproape să rememoreze cu FCSB, egalul din Elveția – România&8221;

Lasă un răspuns