Khalifa Ghedbane pleacă din ”haită”. Mesajul emoționant a fostului portar dinamovist

La sfârșitul acestei săptămâni conducerea secției de handbal masculin a Clubului Sportiv Dinamo, a anunțat despărțirea de Khalifa Ghedbane (26 de ani).

evomag.ro

Campioana României a rezolvat transferul lui Vladimir Cupara, 29 de ani, portarul de la Veszprem. Internaționalul sârb a semnat un contract pe 3 ani cu Dinamo.

Odată cu venirea lui Cupara în Ștefan Cel Mare, conducătorii dinamoviști trebuiau să se despartă de unul dintre cei doi portari din sezonul trecut, Khalifa Ghedbane sau Heidaridad Saeid. Se pare că a fost ales Khalifa, asta după ce Dinamo s-a despărțit deja de al 3-lea portar din lot, Alexandru Bucătaru, care va juca la CSM Focșani.

”Mulțumim, Khalifa!

CS Dinamo Handbal și portarul Khalifa Ghedbane vor continua pe drumuri separate în lumea atât de tumultoasă a handbalului. Ne despărțim prieteni, cu multe amintiri frumoase, de ambele părți. Khalifa a venit în 2021 la Dinamo și a contribuit la toate succele obținute în ultimele două sezoane.

Mulțumim, Khalifa! Îți dorim oriunde te vor purta pașii de acum înainte!”, este mesajul CS Dinamo.

Mesaj de despărțire a lui Khalifa Ghedbane

”E timpul sa mai fac un pas in cariera mea, nu va fi usor pentru ca voi lasa o parte din inima mea la Bucuresti.

Au fost doi ani minunați, cu multe momente frumoase și energie pozitivă, cu sentimente dincolo de cuvinte. Apreciez toți colegii mei, care mi-au devenit aproape frați, am iubit fanii, am fost mândră că fac parte din Familia Dinamo.

Vreau sa multumesc tuturor administratorilor clubului si sponsorilor. Această echipă merită să fie în Liga Campionilor EHF.

Va doresc numai bine si cine stie? , poate că drumurile noastre se vor intersecta din nou!”, a scris Ghedbane.

Dinamo începe pregătirile pe 24 iulie

Campioana Ligii Zimbrilor va începe pregătirile pentru sezonul 2023/2024 pe 24 iulie, cu excepția jucătorilor tineri, care vor începe mai devreme cu o săptămână pentru antrenamente fizice. Primele meciuri amicale ale dinamoviștilor vor avea loc pe 4 și 5 august, cu CSM București și Potaissa Turda.

În săptămâna următoare, Dinamo va pleca în Portugalia, la Porto, unde va disputa două sau trei jocuri de pregătire. Sunt perfectate amicale cu FC Porto și Ademar Leon, este încă în discuții un meci cu naționala Coreei de Sud.

Până acum, Dinamo a anunțat șase transferuri: Alin Cozmaciuc (portar, Poli Timișoara), Vladimir Cupara (portar, Veszprem), Miklos Rosta (pivot, Pick Szeged), Daniel Stanciuc (centru, CSU Suceava), Tudor Buguleț (extremă dreapta, Minaur Baia Mare) și Alexandar Cenic (inter dreapta, Barcelona).

CITESTE SI:

FCSB – Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Dinamo mai bifează un transfer

Dulăii” se pregătesc de un debut ”de foc” în EHF European League

2 gânduri despre &8222;Khalifa Ghedbane pleacă din ”haită”. Mesajul emoționant a fostului portar dinamovist&8221;

Lasă un răspuns