Concluziile lui Andrei Nicolescu după duelul cu FCSB: ”Tratăm cu prea mult respect adversarii”. Replică pentru Gigi Becali

Dinamo a fost învins de FCSB, scor 1-2, în etapa a 2-a din SuperLiga, iar numitorul comun în tabăra “câinilor” a fost lipsa de curaj în meciul jucat pe “Arcul de Triumf”.

evomag.ro

La final, Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo, a recunoscut că Dinamo București nu este la capacitate maximă, iar acest aspect s-a văzut în meciul de aseară cu FCSB.

Mai mult, acționarul lui Dinamo i-a dat replica lui Becali, cel care spunea înaintea partidei anunța că va fi ”vuiet mare va fi, jale mare şi tânguire multă va fi”.

”A fost destul de greu. În prima repriză nu am făcut un joc prea bun. Suntem mici, dar o să creștem mari. Încă ne mai lipsește dinamica. Cred că tratăm cu prea mult respect adversarii și de aici vine, dar o să creștem, o să fie bine.

Tribunele au fost prea mici pentru un astfel de derby. Sunt convins că un alt stadion ar fi oferit un spectacol mai frumos.Nu cred că asta e important (n.r – că meciul nu a fost amânat). S-a și vorbit că o să fie iureș și nu știu dacă ați văzut vreun iureș pe teren. Important e ca noi să câștigăm meciurile de Liga 1 ca să ne obișnuim cu așa ceva. Sunt convins că peste câteva meciuri o să arătăm cu totul și cu totul altfel. Asta este, poate a venit prea devreme.

Per ansamblu, repriza a doua mai bună. Sunt un pic nemulțumit că ne-am grăbit la finalizare și sunt nemulțumit că diferența nu e asta din prima repriză, dar ne trezim. O să vedeți că o să creștem și o să arătăm din ce în ce în ce mai bine”, a declarat Andrei Nicolescu, la finalul meciului.

În runda viitoare, Dinamo o va întâlni acasă pe Sepsi.

Programul ”câinilor” în etapele trei și patru din Liga 1

ETAPA 3

Luni, 31 iulie
Ora 21:30 DINAMO – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

ETAPA 4

Sâmbătă, 5 august
Ora 21:30 Universitatea Cluj – DINAMO

CITESTE SI:

Loc inedit ales de Vlad Iacob pentru a urmări FCSB – Dinamo

Video I Ovidiu Burcă, mesaj clar pentru conducere

Neluț Roșu știe motivul care a dus la eșecul cu FCSB: ”Asta ar fi trebuit să facem! O să atingem acel level”

Un gând despre &8222;Concluziile lui Andrei Nicolescu după duelul cu FCSB: ”Tratăm cu prea mult respect adversarii”. Replică pentru Gigi Becali&8221;

Lasă un răspuns