Giani Kiriță critică lipsa de agresivitate a ”câinilor” în meciul cu FCSB

Dinamo București a revenit în Superliga, însă a început cu două înfrângeri.

Giani Kiriță (46 de ani) a reacționat, după ce Dinamo a fost învinsă în etapa a 2-a, de către FCSB, scor 1-2.

Fostul jucător din Ștefan cel Mare, s-a arătat dezamăgit de prestația dinamoviștilor și nu a avut milă când a vorbit despre evoluția elevilor lui Ovidiu Burcă.

În plus, fostul căpitan al lui Dinamo este de părere că actualul lot este de divizia secundă.

”Chiar dacă în sufletul meu știți foarte bine că voiam să vorbesc de Dinamo la superlativ. Din păcate, Dinamo la ora actuală este o umbră, este o echipă de liga a doua.

O echipă de jucători adunați de pe undeva, puși acolo, cu care FCSB-ul efectiv s-a distrat. Am văzut o echipă a FCSB-ului care s-a antrenat pentru meciul cu bulgarii, o spun cu tristețe. Când e de spus adevărul trebuie să o spunem.

Dezamăgit total. Merg pe stradă, lumea mă întreabă pe mine. Giani, ce o să facem? Și le-am spus același lucru, băi fraților, ok, e un plus că am revenit în Liga 1. Foarte bine, toate meritele Dinamo, Ovidiu, dar ce facem după?

Iar suntem ciuca bătăilor? Ok, mai ales în meciurile importante, o să vină FCSB, CFR, Rapid, iar o să luăm bătaie, o să fim umiliți?

Pentru noi ca dinamoviști tot umilință e, că e bătaie, nu contează că e 2-0, că e 3-1. Noi când batem? Ce facem mai departe? Fotbalistic a fost un nivel slab, mă uitam minutul 40 să nu ai agresivitate, o alunecare.

Poate Ovidiu Burcă le-a spus să fie agresivi, dar unde-s jucătorii ăia care se unesc măcar să aibă agresivitatea, chiar dacă-s copii. Erau toți albi la față, erau timorați”, a spus Giani Kiriță.

Giani Kiriță crede că jucătorii lui Dinamo trebuiau să arate mai multă agresivitate pentru a compensa lipsa de valoare.

”De aia suntem câinii roșii, ok nu ai valoare, dar compensează cu ceva. Din păcate în meciul de aseară nu mi-a plăcut niciun jucător. În momentul în care portarul e cel mai bun om al meciului înseamnă că am spus tot, am simțit neputință, nu mi-a plăcut deloc”, a mai spus Giani Kiriță.

În runda viitoare, Dinamo o va întâlni acasă pe Sepsi.

Programul ”câinilor” în etapele trei și patru din Liga 1

ETAPA 3

Luni, 31 iulie
Ora 21:30 DINAMO – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

ETAPA 4

Sâmbătă, 5 august
Ora 21:30 Universitatea Cluj – DINAMO

CITESTE SI:

Concluziile lui Andrei Nicolescu după duelul cu FCSB: ”Tratăm cu prea mult respect adversarii”. Replică pentru Gigi Becali

Loc inedit ales de Vlad Iacob pentru a urmări FCSB – Dinamo

Video I Ovidiu Burcă, mesaj clar pentru conducere

2 gânduri despre &8222;Giani Kiriță critică lipsa de agresivitate a ”câinilor” în meciul cu FCSB&8221;

Lasă un răspuns