Video + Foto I Campionii României s-au reunit pentru un nou sezon

Dinamo București s-a reunit astăzi în Ștefan cel Mare, pentru un nou sezon în care ”dulăii” antrenați de Xavi Pascual vor evolua în EHF European League.

Campionii României au început ziua în sala de forță, acolo unde s-au întrecut în ridicarea greutăților.

22 de jucători au fost prezenți la primul antrenament efectuat de Xavi Pascual, unul în care aceștia nu au atins mingea. Handbaliștii au efectuat o ședință de doar o oră, în care au făcut forță la sală. Printre jucători s-au regăsit și noile transferuri, Alin Cozmaciuc, venit de la Poli Timișoara, sau Aleksandar Cenic, de la Barcelona, dar și Miklos Rosta (Pick Szeged) și de la Barcelona, Alexandar Cenic.

Foto I Cătălin Dedu, Da Silva și Miklos Rosta

Video I Stana Kasparek, GATA pentru a ridica un nou trofeu ⚪️🔴

Video I Alin Cozmaciuc, trage tare să prindă un loc de titular

Video I Cedric Sorhaindo, continuă în Ștefan cel Mare și alaturi de tinerii ”dulăi”, vor face ECHIPĂ

Dinamo începe pregătirile pe 24 iulie

Campioana Ligii Zimbrilor va începe pregătirile pentru sezonul 2023/2024 pe 24 iulie, cu excepția jucătorilor tineri, care vor începe mai devreme cu o săptămână pentru antrenamente fizice. Primele meciuri amicale ale dinamoviștilor vor avea loc pe 4 și 5 august, cu CSM București și Potaissa Turda.

În săptămâna următoare, Dinamo va pleca în Portugalia, la Porto, unde va disputa două sau trei jocuri de pregătire. Sunt perfectate amicale cu FC Porto și Ademar Leon, este încă în discuții un meci cu naționala Coreei de Sud.

Până acum, Dinamo a anunțat șase transferuri: Alin Cozmaciuc (portar, Poli Timișoara), Vladimir Cupara (portar, Veszprem), Miklos Rosta (pivot, Pick Szeged), Daniel Stanciuc (centru, CSU Suceava), Tudor Buguleț (extremă dreapta, Minaur Baia Mare) și Alexandar Cenic (inter dreapta, Barcelona).

CITESTE SI:

Video I Transfer de top la Dinamo! Vladimir Cupara are planuri mărețe alături de ”dulăi”

Video I ”Dulăii” s-au reunit pentru un nou sezon! Xavi Pascual gata de European League

Fără să forțeze, David Popovici în semifinale la 200 m liber, la CM de natație. Când are loc cursa

Un gând despre &8222;Video + Foto I Campionii României s-au reunit pentru un nou sezon&8221;

Lasă un răspuns