Video I Transfer de top la Dinamo! Vladimir Cupara are planuri mărețe alături de ”dulăi”

Vladimir Cupara (29 de an), este cel mai important transfer al verii pentru Dinamo.

Venit de la Veszprem, portarul naționalei Serbiei este încântat de mutarea la București și a vorbit despre obiectivele pe care le are alături de echipă în noul sezon la reunirea echipei.

Acesta speră să câștige numeroase trofee alături de Dinamo:

”Sunt foarte fericit să fiu aici, până acum am văzut doar o mică parte din oraș și-mi place foarte mult. De asemenea, tot aici, de la Dinamo îmi place vestiarul, sala de forță, inclusiv această sală (n.r. Polivalenta Dinamo). Sunt foarte mândru să fiu aici, e o provocare nouă pentru mine.

De-abia aștept să începem meciurile. Cunosc bine clubul, am mai jucat împotriva lui Dinamo și la Veszprem și când evoluam la Adamar Leon iar de fiecare dată a fost o experiență plăcută. Nu sunt dezamăgit că nu vom juca în Liga Campionilor, chiar dacă Dinamo merita să joace în Ligă.

Pentru noi este important să jucăm bine în această competiție (n.r. – European League), să încercăm să o câștigăm. Este timp să evoluăm în Liga Campionilor, acum construim echipa, iar în sezoanele următoare vrem să revenim în Liga Campionilor unde avem obiective mari.

Este foarte important să tratăm meciurile cu seriozitate maximă, putem câștiga cu oricine, dar la fel putem pierde cu oricine. Sunt entuziasmat să lucrez cu Xavi Pascual, am jucat de multe ori împotriva lui. Am auzit multe lucruri bune despre el, sunt entuziasmat. Obiectivul e să câștigăm toate trofeele”, a declarat Vladimir Cupara la reunire.

Video I Vladimir Cupara la reunirea lotului

Dinamo începe pregătirile pe 24 iulie

Campioana Ligii Zimbrilor va începe pregătirile pentru sezonul 2023/2024 pe 24 iulie, cu excepția jucătorilor tineri, care vor începe mai devreme cu o săptămână pentru antrenamente fizice. Primele meciuri amicale ale dinamoviștilor vor avea loc pe 4 și 5 august, cu CSM București și Potaissa Turda.În săptămâna următoare, Dinamo va pleca în Portugalia, la Porto, unde va disputa două sau trei jocuri de pregătire. Sunt perfectate amicale cu FC Porto și Ademar Leon, este încă în discuții un meci cu naționala Coreei de Sud.

Până acum, Dinamo a anunțat șase transferuri: Alin Cozmaciuc (portar, Poli Timișoara), Vladimir Cupara (portar, Veszprem), Miklos Rosta (pivot, Pick Szeged), Daniel Stanciuc (centru, CSU Suceava), Tudor Buguleț (extremă dreapta, Minaur Baia Mare) și Alexandar Cenic (inter dreapta, Barcelona).

CITESTE SI:

Video I ”Dulăii” s-au reunit pentru un nou sezon! Xavi Pascual gata de European League

Fără să forțeze, David Popovici în semifinale la 200 m liber, la CM de natație. Când are loc cursa

Giani Kiriță, reacționează la selfie-ul lui Florinel Coman: ”N-avea nicio secundă să facă selfie”

Un gând despre &8222;Video I Transfer de top la Dinamo! Vladimir Cupara are planuri mărețe alături de ”dulăi”&8221;

Lasă un răspuns