”Dulăii” și-au ales căpitanul

Campiona României la handbal masculin, Dinamo București se pregătește de startul noului sezon competițional 2023/2024.

Primul trofeu al sezonului în handbalul masculin din România se va acorda duminică, 20 august. Până atunci, ca în fiecare an, jucătorii și-au ales liderii pentru noul sezon.

Căpitanul echipei campioane este Robert Militaru, cel mai valoros apărător din campionatul intern. Inter stânga îi va avea alături, din postura de ”vicecăpitani” pe Ante Kuduz și Andrii Akimenko.

Dinamo a început pregătirea de vară

Campioana Ligii Zimbrilor a început pregătirile pentru sezonul 2023/2024 pe 24 iulie, cu excepția jucătorilor tineri, care vor începe mai devreme cu o săptămână pentru antrenamente fizice. Primele meciuri amicale ale dinamoviștilor vor avea loc pe 4 și 5 august, cu CSM București și Potaissa Turda.

În săptămâna următoare, Dinamo va pleca în Portugalia, la Porto, unde va disputa două sau trei jocuri de pregătire. Sunt perfectate amicale cu FC Porto și Ademar Leon, este încă în discuții un meci cu naționala Coreei de Sud.

Supercupa României se va acorda în data de 20 august.

Competiția se va juca în patru: DINAMO, CSM Constanța, Minaur Baia Mare și CSU din Suceava.

Spre bucuria suporterilor dinamoviști, Supercupa se va disputa în sala Dinamo în datele de 19 și 20 august.

Este pentru prima dată în ultimii ani, când Dinamo va organiza un turneu Final 4! Federația Română de Handbal a acceptat oferta clubului nostru și a stabilit ca Supercupa României 2023 să se dispute în Sala Dinamo.

După turneul Final 4 al Supercupei României, dinamoviștii se vor pregăti de startul Campionatului Național, care va începe în data de 26 august 2023.

Dinamo a pus în vânzare noile abonamente pentru Liga Zimbrilor

Abonamentele sunt pe două categorii și au aceleași prețuri ca în sezonul trecut.

Abonamente emise de Clubul Sportiv Dinamo pentru noul sezon au fost puse în vânzare prin platforma online eventim.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru.

PREȚURI ABONAMENTE:

VIP: 300 lei;

Categoria 1: 200 lei.

Dinamo, start în European League!

Dinamo va juca în grupă cu deţinătoarea trofeului, Fuchse Berlin, în EHF European League.

”Dulăii” vor debuta în noul sezon european, în data de 17 octombrie, în compania formației HRK Izviđač Central Osiguranje. Din informațiile noastre, sunt șanse foarte mari ca Dinamo să joace primul meci chiar în Sala Dinamo! Așteptăm în curând și confirmarea oficială din partea Clubului Sportiv! Sala Polivalentă va fi disponibilă începând cu luna noiembrie, lucrările de modernizare fiind programate la începutul anului următor.

Abonamentele pentru EHF European League urmează să stabilim săptămâna viitoare dacă vor fi puse în vânzare sau intrarea va fi individuală. Sunt trei meciuri pe care le vom disputa pe teren propriu în Grupa G, dintre care primul va fi sigur în Sala Dinamo, deoarece Sala Polivalentă nu este disponibilă.

CITESTE SI:

Se agită apele în Ștefan cel Mare. Ce spune Vlad Iacob despre comisioanele de la Dinamo

Andrei Nicolescu, replică dură pentru Vlad Iacob: ”Se face singur de râs..

Detalii despre divergențele dintre Red&Whit și Vlad Iacob: ”Mi-am angajat un avocat”

2 gânduri despre &8222;”Dulăii” și-au ales căpitanul&8221;

Lasă un răspuns