Se agită apele în Ștefan cel Mare. Ce spune Vlad Iacob despre comisioanele de la Dinamo

Vlad Iacob a ieşit la rampă azi, într-o conferinţă de aproximativ 50 de minute.

evomag.ro

Acesta i-a criticat virulent pe acţionarii Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu şi a subliniat că e nevoie de transparenţă şi se declară contrariat da faptul că Red & White va lua un comision la aducerea fiecărui nou investitor.

”S-a vorbit și despre acel comision, adică acționarii Red & White să ia o parte din bani dacă ei găsesc un investitor. Știu că au existat discuții, sper ca cei din Red & White să prezinte transparent ce s-a hotărât”, a declarat Iacob.

Acesta nu a oferit mai multe explicaţii pe această temă. Nu se cunoaşte, până în prezent, procentul pe care îl vor primi Voicu şi Nicolescu în cazul în care noi investitori se vor alătura proiectului de la Dinamo. Lipseşte, de asemenea, până la această oră o reacţie oficială din partea celor doi reprezentanţi ai companiei Red & White.

Iacob întreabă unde sunt banii promişi

Administratorul special al lui Dinamo, a mai prezentat detalii din culise şi a transmis că lipsesc până în prezent investiţiile promise. Potrivit lui Iacob, Red & White ar fi pompat până acum în jur de două milioane de euro la Dinamo. Cu toate acestea, există încă datorii neplătite, în valoare de 800.000 de euro.

”Am pus bazele proiectului, într-adevăr, dar lucrurile s-au schimbat pe parcurs. Finanțarea pentru club n-a venit. Din cauza lipsei finanțării, nu putem să ne luăm profesioniștii de care avem nevoie. Nu am făcut un studiu bazat pe date. Noi nu știm ce vor suporterii, ar trebui să facem lucrurile profesionist. Pentru sponsori, e foarte important ca Dinamo să aibă un departament de marketing și comercial foarte puternic”, a mai spus Iacob.

CITESTE SI:

Andrei Nicolescu, replică dură pentru Vlad Iacob: ”Se face singur de râs..”

Detalii despre divergențele dintre Red&Whit și Vlad Iacob: ”Mi-am angajat un avocat”

Vlad Iacob rupe tăcerea și a oferit detalii despre situaţia financiară de la Dinamo

Un gând despre &8222;Se agită apele în Ștefan cel Mare. Ce spune Vlad Iacob despre comisioanele de la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns