Cristi Costin, înaintea duelului cu Sepsi: ”Trebuie să punem în practică ce ne spune Mister”

Dinamo București întâlnește Sepsi OSK în etapa a 3-a din Liga 1, luni, 31 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

evomag.ro

La conferința de presă premergătoare partidei, Cristi Costin (25 de ani) l-a însoțit pe antrenorul Ovidiu Burcă.

Fundașul dreapta din Ștefan cel Mare, a prefațat meciul de luni seară. Nou-venitul este de aceași părere cu suflarea dinamovistă și spune că ”haita” are nevoie cât mai repede să obțină primele puncte din acest sezon.

”Toată lumea așteaptă cu entuziasm să vadă ce o să facem în continuare. S-au făcut puțin lucrurile târziu, se fac treptat, asta a fost situația, încercăm să progresăm de la o etapa la alta. Cel mai important e să adunăm puncte.

Cred că ne-am lovit de niște lucruri noi, trebuie să învățăm din orice situație mai puțin plăcută, să încercăm să închegăm unele lucruri, să arătăm mult mai bine, trec etapele și va fi nevoie de rezultate.

Cred că am avut o repriză bună cu Craiova, un meci slab cu FCSB, ceea ce urmărim noi e să punem în practică ce facem la antrenamente, nu am reușit încă până acum.

Nu cred că Mister (n.r. Ovidiu Burcă) poate să pregătească ceva special, Sepsi are o echipă omogenă, se știu foarte bine, s-a văzut și în meciul din Europa, au avut un joc bun, a fost și un rezultat bun, au o echipa bună care se poate bate de la egal la egal, va fi pentru noi un test bun să vedem exact ce ne lipsește, unde trebuie să mai lucrăm.

La ora actuală, cu orice echipa din Liga I va fi greu, chiar dacă au jucat în Europa, unor jucători le convine să joace din 3 în 3 zile, nu este un minus, nu se schimbă situația.

Aici la Dinamo am întâlnit un grup bun, să arătăm pe teren treaba asta, știu că suporterii asta așteaptă, pe nimeni un interesează ce se întâmplă în afara terenului, e și normal. Eu mi-am propus să fiu sănătos, să pot progresa, să învăț și să mă acomodez cu ce îmi cere Mister și cât mai repede să vină prima victorie”, a declarat Cristian Costin la conferința de presă premergătoare partidei cu Sepsi.

Ca de obicei, clovnii din trusturile de presă sportivă, i-au cerut părerea acestuia, despre conflictul dintre acționarii lui Dinamo și Vlad Iacob. Cel din urmă, organizând, vineri o conferință de presă în care și-a dus războiul său personal cu superiorii săi.

”Nu am văzut conferința lui Vlad Iacob, nu citesc ziarele, nu citesc știrile, când vine vorba de Dinamo mai urmăresc uneori, ce pot să spun legat de jucători, nu se vorbește o secundă, suntem focusati ca să facem lucrurile bine pe teren. Ce e la birou, nu e treaba noastră. Ce putem face, e să adunăm puncte repede”, a fost replica fotbalistului dinamovist.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă a furat meserie: ”Se băga pe lângă alţii, să înveţe”

Valeriu Iftime o avertizată pe Dinamo: ”Nu am mai tremurat așa în tribune”

Video I Dacă nu e David Popovici, e Daria Silișteanu!

Un gând despre &8222;Cristi Costin, înaintea duelului cu Sepsi: ”Trebuie să punem în practică ce ne spune Mister”&8221;

Lasă un răspuns