Dinamo aproape de un transfer galactic la handbal!

Campiona României la handbal masculin, Dinamo București se pregătește de startul noului sezon competițional 2023/2024.

”Dulăii” și-au propus cucerirea Ligii Naționale cât și EHF European League. Tocmai de aceea caută să aducă și alți jucători de valoare pe lângă cei deja integrați în ”haită”, pentru a atinge obiectivele stabilite.

”Am avut o vacanță destul de lungă, eram nerăbdători să revenim la echipă, să muncim. Pentru toată lumea a fost o dezamăgire că nu vom juca în Champions League, ne doream să fim acolo, nu a depins de noi și nu avem ce face.

Nu vreau să discut despre alte echipe, Dinamo București merită să joace în CL, o să ne facem treaba și o să încercăm să câștigăm competiția. Noi ne axam să câștigăm European League”, a declarat Robert Militaru la reunirea lotului.

Luka Cindric aproape de Dinamo

Luka Cindric, centrul Barcelonei din 2019 încoace, este la un pas de a se alătura campioanei României. Negocierile purtate cu clubul catalan pentru terminarea contractului – care se întindea până în 2025 – au intrat în linie dreaptă, a anunțat cotidianul El Mundo Deportivo. Această mutare face parte din măsurile luate de club pentru a recupera pierderile financiare suferite în ultimul timp.

Din informatiile noastre, negocierile au loc de mai multe saptamani si jucatorul ar putea ajunge la Dinamo, chiar daca echipa noastra nu evolueaza in Champions League. Cindric avea unul dintre cele mai mari salarii la Barcelona, aproximativ 30.000 de euro pe lună, motiv pentru care clubul a discutat cu agentul lui de acum două luni despre dorința de a-l elibera din contractul care era valabil încă doi ani.

43 de goluri a înscris Luka Cindric pentru Barcelona în sezonul trecut al Champions League, dintr-un total de 182 reușite la clubul catalan în competiția supremă începând din 2019.

Croatul își dorește să vină la București, unde va lucra din nou cu Xavi Pascual, pe care l-a prins două sezoane la Barcelona, între 2019 și 2021.

CITESTE SI:

Răzvan Began confirmă negocierile cu Dinamo: ”Sper să joc cât de curând”

Alex Chipciu, impresionat de Ovidiu Burcă. Ce spune despre duelul cu Dinamo

Reacția Andreea Prisacariu după turneul WTA de la Iași

Un gând despre &8222;Dinamo aproape de un transfer galactic la handbal!&8221;

Lasă un răspuns