Ovidiu Burcă, mesaj clar jucătorilor înaintea confruntări cu Sepsi: ”Aștept mai multă răutate”

Dinamo se pregătește de duelul cu Sepsi, din a treia etapă a Ligii 1. Meciul va avea loc luni, de la ora 21:30, pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Înaintea duelului de luni seară, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă a susținut azi conferința de presă premergătoare partidei cu Sepsi.

Burcă a transmis un mesaj clar jucătorilor lui, de la care vrea mult mai mult în perioada următoare.

”Suntem încă într-o perioadă în care căutăm o formulă ideală, ne dorim să implementăm transferurile. Vrem să-i facem pe toți să înțeleagă ce înseamnă nivelul Ligii 1. Avem un campionat diferit, complicat. Aștept de la toți, și de la cei nou-veniți, și de la cei de anul trecut, mai mult. Aștept mai multă răutate, agresivitate.

După primele meciuri, am părut echipa cuminte, care încearcă să joace un fotbal plăcut. Asta nu contează! Mă lasă reci astfel de aprecieri când nu faci puncte. Nu ești solid, nu ești agresiv, pierzi.

Iar faptul că pierzi îți arată niște probleme pe care tu le ai. Am fost moi mental și fizic. Să sperăm că la meciul ăsta vom face un meci mai intens din punct de vedere mental. Debutul ăsta de campionat a fost unul puternic. Nu mă deranjează că jucăm cu cele mai bune echipe din Liga 1.

Îmi pare rău dacă cineva a venit aici și crede că ne luptăm pentru locurile 8-10. La Dinamo nu ai cum să ai un asemenea obiectiv. La Dinamo nu poți să pierzi cu FCSB și… Vreau să văd mai multă implicare, răutate, aștept mai mult de la toți. Cerințele pentru cei nou-veniți vor fi tot mai ridicate!

Ne așteaptă un meci foarte dificil, contra unei echipe foarte bine. M-a surprins meciul lui Sepsi cu CSKA (n.r. – 2-0). E o echipă robustă din punct de vedere fizic, bine antrenată, disciplinată. Au un antrenor (n.r. – Liviu Ciobotariu) pe care-l cunosc foarte bine, merită mai mult în fotbalul românesc.

Sepsi e un model de urmat, chiar dacă s-a vorbit despre faptul că primește finanțare din Ungaria. Faptul că au câștigat la Sofia e un avantaj pentru ei, le dă un boost de moral foarte important”, a spus Ovidiu Burcă în conferința de presă premergătoare partidei cu Sepsi.

CITESTE SI:

Dinamo aproape de un transfer galactic la handbal!

Răzvan Began confirmă negocierile cu Dinamo: ”Sper să joc cât de curând”

Alex Chipciu, impresionat de Ovidiu Burcă. Ce spune despre duelul cu Dinamo

2 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă, mesaj clar jucătorilor înaintea confruntări cu Sepsi: ”Aștept mai multă răutate”&8221;

Lasă un răspuns