Dennis Politic, dezamăgit la debutul ca titular la Dinamo și le face o promisiune fanilor dinamoviști

Dinamo a suferit a treia înfrângere din Superliga. După eșecurile cu Universitatea Craiova, 0-2, și FCSB, 1-1, elevii lui Ovidiu Burcă au pierdut și duelul cu Sepsi OSK, 0-3, la capătul unui meci în care au irosit șanse importante de a marca.

Dinamo a ratat, Sepsi a marcat. Așa poate fi rezumată disputa de luni, de pe arena Arcul de Triumf.

La finalul partidei, Dennis Politic s-a arătat dezamăgit de rezultatul final și a promis că Dinamo va începe să acumuleze puncte în campionat.

”Este frustrant, cred că scorul nu reflectă jocul. Cred că e puțin dur, dacă reușeam să marchez poate era diferit. Acesta este fotbalul și trebuie să avem mai multă grijă.

Nu am avut nici cel mai mare noroc astăzi, dar cred că trebuie să lucrăm mai mult. Nu a intrat astăzi, sperăm ca data viitoare să fi mai inspirați. Mai am nevoie de timp, fizic m-am simțit bine, dar cred că voi deveni din ce în ce mai bine.

Cred că trebuie să credem în ceea ce facem la antrenament, nu trebuie să ne pierdem încrederea.

Se vede că este un nivel bun tehnic. Fizic, nu cred că suntem inferiori, am întâlnit adversari foarte puternici și o să înceapă să apară rezultatele”, a declarat Dennis Politic.

După trei etape scurse din sezonul 2023-2024, Dinamo ocupă ultimul loc în Superliga, cu 0 puncte acumulate. ”Câinii” nu sunt singurii fără punct acumulat, sunt însoțiți de FC U Craiova, club patronat de Adrian Mititelu.

Ce urmează pentru Dinamo în Superligă

Dinamo caută primul rezultat pozitiv de la revenirea în SuperLiga sâmbătă, 5 august, de la ora 21:30, în partida cu U Cluj.

După Universitatea Craiova, FCSB și Sepsi, Dinamo se va deplasa la Mediaș pentru duelul cu Universitatea Cluj.

În etapa a cincea, Dinamo va juca din nou pe teren propriu, cel mai probabil tot pe ”Arcul de Triumf”, în compania celor de la FC Botoșani.

Programul ”câinilor” în etapele trei și patru din Liga 1

ETAPA 4

Sâmbătă, 5 august
Ora 21:30 Universitatea Cluj – DINAMO

Bilete pentru meciul cu U Cluj

Sâmbătă, 5 august, Dinamo se deplasează la Mediaș, pentru duelul cu U Cluj, partidă contând în etapa a 4-a. Meciul de pe stadionul ”Gaz Metan” din Mediaş va începe la ora 21:30.

Suporterilor dinamoviști le-au fost repartizată o peluză cu o capacitate de 800 de locuri. ”Câinii” pot achiziționa bilete pentru partida cu U Cluj online, doar în sectorul rezervat fanilor oaspeți.

Un tichet de acces este în valoare de 20 lei.

CITESTE SI:

Ahmed Bani, dezamăgit de rezultatele obținute de Dinamo

Ovidiu Burcă rămâne încrezător după meciul cu Sepsi OSK

Ocoliți de șansă, Dinamo nu reușește victoria cu Sepsi

2 gânduri despre &8222;Dennis Politic, dezamăgit la debutul ca titular la Dinamo și le face o promisiune fanilor dinamoviști&8221;

Lasă un răspuns