Ahmed Bani, dezamăgit de rezultatele obținute de Dinamo

Dinamo a fost învinsă pe teren propriu de Sepsi, scor 0-3, în ultimul meci din etapa cu numărul 3 din Superligă.

”Câinii” au ajuns la trei înfrângeri din trei meciuri şi ocupă ultimul loc în clasament. Deşi Dinamo a punctat la impresia artistică în toate partidele, la capitolul punctelor adunate, echipa lui Burcă este pe zero.

la finalul celor 90 de minute, Ahmed Bani (20 de ani) a avut un discurs resemnat, în care a admis că echipa sa nu mai practică acel “fotbal-șampanie” despre care vorbea cu doar câteva luni în urmă.

“Ce pot să zic? Eu nu vreau să mai spun că jucăm bine, că… Rămân la ideea că noi încercăm să practicăm un fotbal frumos, ne străduim destul de tare pe teren, dar din păcate astea sunt rezultatele.

Credeți că noi suntem fericiți că am pierdut cu 0-3? Au dat trei goluri și asta a contat. Mister a zis că nu are ce să ne reproșeze, noi încercăm să practicăm ce ne spune, dar nu suntem fericiți că am ratat cele trei puncte și în seara asta.

Poate ne lipsește și încrederea în față, nu suntem inspirați, n-am o explicație în momentul de față. Noi o să încercăm să câștigăm toate meciurile rămase și atâta tot.

Noi mereu jucăm la victorie. Nu e un nivel prea ridicat, eu zic că avem o echipă bună și o să facem față cu brio în SuperLiga”, a spus Bani.

Dinamo a rămas fără victorie în noul sezon al campionatului.

În urma acestui rezultat, Dinamo a rămas cu 0 puncte pe ultimul loc al clasamentului din SuperLigă.

În următoarea rundă a campionatului, echipa noastră va juca în deplasare cu U Cluj, sâmbătă, 5 august.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă rămâne încrezător după meciul cu Sepsi OSK

Ocoliți de șansă, Dinamo nu reușește victoria cu Sepsi

Vlad Iacob se apără: ”Au fost destul de multe comentarii după acea conferință”

Un gând despre &8222;Ahmed Bani, dezamăgit de rezultatele obținute de Dinamo&8221;

Lasă un răspuns