Ovidiu Burcă rămâne încrezător după meciul cu Sepsi OSK

Dinamo a fost învinsă în această seară, pe teren propriu, scor 0-3, într-un meci contând pentru a treia etapă din SuperLigă.

Dinamo și-a creat mai multe ocazii de gol (10-8), a trimis mai multe șuturi pe poartă (5-3) și a avut o posesie net superioară (63-37%).

Sepsi a “lovit” de fiecare dată pe contraatac, prin Pavol Safranko (41’), Isnik Alimi (83’) și Adnan Aganovic (90+6’).

Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul lui Dinamo, s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale, dar a recunoscut că are nevoie de transferuri importante.

“La Dinamo este tot timpul presiune! Astăzi, spre deosebire de celelalte două meciuri, n-am ce să le reproșez jucătorilor. Au fost câteva momente psihologice, poate că dacă reușeam să înscriem primii alta era soarta jocului.

Scorul este total nedrept, dar așa este fotbalul. Parcă ne lipsește încă puțin ca să ajungem acolo unde vrem. Pe teren, diferența n-a fost așa de mare. Dimpotrivă, am avut momente de joc bun, am avut controlul jocului, am avut ocazii. Dar nu este ușor împotriva unei echipe bune.

Ca să ai forță să bați astfel de echipe, îți trebuie mai multă coeziune, să iei deciziile bune în momentele-cheie. Au fost mulți jucători noi, câțiva jucători lipsă. Lucrurile nu se pot întâmpla peste noapte.

Știu că lumea începe să-și piardă răbdarea, dar trebuie să rămân echilibrat, calm, lucid. Este o realitate pe care trebuie să o vedem și de aici să pornim mai departe. Mai avem nevoie de timp.

Anul trecut, am pornit de la nimic și am ajuns foarte departe. La fel și anul ăsta, e o echipă de Liga a 2-a, pe care încercăm să o îmbunătățim, cu limitările pe care le avem. Am adus jucători destul de târziu. Nu vreau să mă plâng, dar este o realitate cu care mă confrunt zilnic.

Dacă vom continua pe drumul ăsta, o să apară și rezultate. Sunt discuții cu anumiți jucători. Realitatea jocurilor ne-a arătat lipsurile pe care le avem. Dar suntem la o echipă care nu acceptă mediocritatea. Nu putem să stăm la Dinamo și să sperăm că ne salvăm de la retrogradare”, a spus Ovidiu Burcă la finalul partidei cu Sepsi.

Dinamo a rămas fără victorie în noul sezon al campionatului.

În urma acestui rezultat, Dinamo a rămas cu 0 puncte pe ultimul loc al clasamentului din SuperLigă.

În următoarea rundă a campionatului, echipa noastră va juca în deplasare cu U Cluj, sâmbătă, 5 august.

CITESTE SI:

Ocoliți de șansă, Dinamo nu reușește victoria cu Sepsi

Vlad Iacob se apără: ”Au fost destul de multe comentarii după acea conferință”

Florin Răducioiu râde de ”Mbappe” de Berceni: ”Un dezastru!”

2 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă rămâne încrezător după meciul cu Sepsi OSK&8221;

  1. Dinamo București a ajuns foarte jalnic nu au mai reușit nimic și se pare că nici prea curând nu observăm nimic la orizont mare păcat

Lasă un răspuns