Lăutare, baga piesa aia: ”Dinamo mi-a pus contractul pe masă”

Marius Șumudică (52 de ani) este bătut de foame de când este în șomaj.

evomag.ro

Refuzat de echipa iubită, Rapid București și ignorat de U Craiova, ”celebrul” tehnician trăiește în timp și cerșește prin Ștefan cel Mare.

În fine, ”Guardiola” din șatră, a redeschis un subiect fumat de mulți ani de zile. ”Şumi” ne-a remintește că pe vremea când antrena Astra, conducerea la acea vreme i-au propus să preia Dinamo.

”Când era Mutu (n.r. președinte la Dinamo), eu eram la Astra. Eram în cantonament, plecam la Plzen să jucăm. L-au sunat pe domnul Buduru, mi-a zis că depinde de mine.

M-au băgat prin garaj, m-au dus la RIN, mi-au pus contractul pe masă, dar nu. Am rămas la Astra și am ieșit campion, am ieșit din grupe cu Austria Viena, AS Roma și Viktoria Plzen.

Nu mi-au oferit o casă, ci o mașină. Sunt dat la toatele echipe. Nu aveam nicio clauză la Astra. Vorbise domnul Buduru, se înțelesese cu Negoiță, puteam să plec.

Adusesem jucători și nu puteam să plec (n.r. de la Astra). Știam ce condiții grele sunt la Astra. Căpitanul pleacă ultimul.

Adusesem Geraldo, Teixeira, Lovin, nu puteam să-i las. Apoi mergeam la Plzen și am câștigat. Ei mi-au făcut cadou victoria”, a spus Marius Șumudică, la o televiziune sportivă.

Adrian Mutu, cel care a fost preşedinte la Dinamo în perioada 2016 – 2017, a fost cel care l-a dorit pe Marius Şumudică pe banca ”câinilor”.

CITESTE SI:

Două noi plecări din Ștefan cel Mare

Ovidiu Burcă la RAPORT, după startul prost de sezon: ”Trebuie să fim realiști…”

Florin Răducioiu REVOLTAT pentru startul dificil de campionat

Un gând despre &8222;Lăutare, baga piesa aia: ”Dinamo mi-a pus contractul pe masă”&8221;

Lasă un răspuns