Două noi plecări din Ștefan cel Mare

Campiona României la handbal masculin, Dinamo București se pregătește de startul noului sezon competițional 2023/2024.

”Dulăii” și-au propus cucerirea Ligii Naționale cât și EHF European League. Tocmai de aceea caută să aducă și alți jucători de valoare pe lângă cei deja integrați în ”haită”, pentru a atinge obiectivele stabilite.

Acest lucru poate fi posibil doar că trebuie să renunțe și la unii jucători care în sezonul trecut au îmbrăcat tricoul ALB – ROȘU.

După plecare lui Joao Da Silva, conducerea secției de handbal masculin a anunțat o nouă plecare din ”haită”.

Este vorba de Eduardo Gurbindo, care este un jucător important pe linia de 9 metri.

Un handbalist cu un curriculum vitae incredibil pentru România, dar de la care fanii așteptau mai mult, un handbalist în care Pascual a avut mare încredere.

Comunicat Club Sportiv Dinamo:

”Multumim, Joao!

Clubul Sportiv Dinamo și coordonatorul de joc Joao Pedro Francisco da Silva au decis să înceteze, de comun acord, contractul de activitate sportivă ce avea ca finalitate vara anului viitor. Îi mulțumim lui Joao pentru anul petrecut în tricoul campioanei României și îi urăm succes în ceea ce va face de acum înainte.

Ne despărțim, dar nu vom fi foarte departe unii de ceilalți!”, a anunțat CS Dinamo.

”Good Luck, Gurbi! Muchas gracias, mucha suerte!

În așteptarea primelor meciuri din acest sezon, mai facem o schimbare în cadrul lotului. Interul dreapta Eduardo Gurbindo a încheiat relația contractuală cu CS Dinamo.

Internațional spaniol, multiplu medaliat european, mondial și olimpic, câștigător al EHF Champions League, ”Gurbi” a fost timp de doi ani unul dintre jucătorii de bază ai campioanei României.

Noi îi mulțumim pentru toate realizările sale în tricoul alb-roșu și îi urăm succes în tot ceea ce va face de acum înainte”, se arată în comunicatul emis de clubul nostru.

Până acum, Dinamo a anunțat șase transferuri: Alin Cozmaciuc (portar, Poli Timișoara), Vladimir Cupara (portar, Veszprem), Miklos Rosta (pivot, Pick Szeged), Daniel Stanciuc (centru, CSU Suceava), Tudor Buguleț (extremă dreapta, Minaur Baia Mare) și Alexandar Cenic (inter dreapta, Barcelona).

2 gânduri despre &8222;Două noi plecări din Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns