Limită depășită! Etnicii din România își dau cu părerea despre Dinamo în presa sportivă

Din păcate pentru echipa noastră, tragerea la sorți a noului sezon din SuperLiga, ne-a scos în primele etape pe unele dintre cele mai finanțate cluburi din România. Finanțare, fie din bani publici, personali sau bani dintr-un stat vecin.

Chiar dacă s-a ridicat la nivelul lor, Dinamo nu a reușit să spargă gheața, de la revenirea în prima Ligă. Astfel, Dinamo ocupă ultimul loc cu 0 puncte, după trei etape în SuperLiga.

Sătui să stea la naftalină, tot felul de personaje își dau cu părerea. Unii câștigă bani de la Dinamo, alții au mâncat sau sunt puși ca pioni.

Vă relatăm unele declarații a unor etnici ce sălășluiesc în țara noastră și în lipsă de preocupare, vorbesc despre cel mai titrat cub din România:

Ionel Ganea: ”După cum vedeți ce se întâmplă acum la Dinamo, va fi foarte greu iar. Părerea mea… Să nu fi făcut Burcă eforturi cu jucătorii și să fi promovat degeaba. De la început nu au început foarte bine, am văzut că au ceva probleme cu banii… Dacă merg tot așa, eu cred că se duc în Liga 2”.

Dănuț Lupu: ”Să discut eu, să spun. Mă mai întâlnesc cu jucători, și îmi spun că am jucat la Dinamo, la juniori. Cred că și ăsta (n. r. Denis Politic), tot la copii a jucat la Manchester.

Da a venit politic la echipă? Sau a venit că a jucat la Manchester? Cred că a venit politic”.

Laszlo Dioszegi: ”Nu mă așteptam. Sincer, după meciul extraordinar făcut joi, la Sofia, eram sigur că echipa o să fie obosită și o să fie un meci foarte greu. Asta și din cauza faptului că Dinamo a jucat bine în partidele de până atunci. Din fericire pentru noi, adversarii nu au reușit să creeze multe faze și mă bucur că nu au marcat.

Chiar dacă meciul nu a fost unul foarte reușit de echipa noastră. Dar ca tactică a fost foarte bună. La 1-0 ne-am retras, am lăsat să vină adversarul și apoi pe contraatac, de două ori, am dat lovitura ucigașă”.

În următoarea rundă a campionatului, echipa noastră va juca în deplasare cu U Cluj, sâmbătă, 5 august.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă la RAPORT, după startul prost de sezon: ”Trebuie să fim realiști…”

Florin Răducioiu REVOLTAT pentru startul dificil de campionat

Care este cea mai mare problemă a lui Dinamo: ”Nu aduc nimic în plus”

Lasă un răspuns