Ovidiu Burcă la RAPORT, după startul prost de sezon: ”Trebuie să fim realiști…”

Dinamo rămâne fără puncte acumulate după trei etape și are parte de un început dificil de sezon.

După eșecurile cu Universitatea Craiova, 0-2, și FCSB, 1-1, elevii lui Ovidiu Burcă au pierdut și duelul cu Sepsi OSK, 0-3, la capătul unui meci în care au irosit șanse importante de a marca.

Dinamo a ratat, Sepsi a marcat. Așa poate fi rezumată disputa de luni, de pe arena Arcul de Triumf.

Tehnicianul lui Dinamo a ieșit la raport și a justificat evoluția echipei în ultimele trei etape și de ce echipa noastră are 0 puncte în SuperLigii.

”Eu știu că trăim unde se pune accent pe rezultat, dar eu am spus că nu sunt un antrenor de rezultat. Am mereu în vedere rezultatul, dar nu mă focusez pe asta. Dinamo e în progres, dar nu putem să ne batem cu cei mari acum.

E clar că este un alt nivel. Trebuie să ținem cont că am jucat cu trei echipe foarte bune în acest start de campionat, cred că al treilea meci a fost cel mai bun. Meciul de ieri eu spun că a fost un meci pe care l-am controlat, chiar dacă l-am pierdut pe niște momente de naivitate. Anul trecut am avut succes cu un tip de joc. Știu că este un început mai greu, la Dinamo este presiunea rezultatelor, dar eu văd și părțile bune din ultimul meci.

Deocamdată, sunt trei rezultate negative împotriva a trei adversari foarte puternici. Trebuie să fim realiști și să vedem unde eram anul trecut. Pare că facem un fotbal naiv, dar nu e așa. Eu pun foarte mare accent pe faza defensivă, mai avem de lucrat acolo. Trebuie să ne pregătim mult mai bine și mult mai agresiv”, a declarat Ovidiu Burcă, la Fotbal Club.

Dinamo a rămas fără victorie în noul sezon al campionatului.

În urma acestui rezultat, Dinamo a rămas cu 0 puncte pe ultimul loc al clasamentului din SuperLigă.

În următoarea rundă a campionatului, echipa noastră va juca în deplasare cu U Cluj, sâmbătă, 5 august.

CITESTE SI:

Florin Răducioiu REVOLTAT pentru startul dificil de campionat

Care este cea mai mare problemă a lui Dinamo: ”Nu aduc nimic în plus”

Vlad Iacob intervine în ”transferul” lui Ghezali şi Amzăr la Rapid

Un gând despre &8222;Ovidiu Burcă la RAPORT, după startul prost de sezon: ”Trebuie să fim realiști…”&8221;

Lasă un răspuns