Video I Remiză cu U Cluj la Mediaș

U Cluj și Dinamo au remizat în etapa a patra din Superliga națională de fotbal.

evomag.ro

U Cluj și Dinamo s-au prezentat la partida directă din etapa a 4-a a Superligii cu stări de spirit diferite.

Ardelenii veneau după un succes spectaculos cu FC U 1948 Craiova (4-3), în timp ce “câinii” aveau zero pucte după 3 etape și presiunea era imensă pe umerii lui Burcă și a elevilor săi.

Partida s-a jucat la Mediaș și a început cu U Cluj mai îndrăzneață în atac. Chipciu a avut o ocazie mare în minutul 12, dar a încercat o scăriță peste Golubovic și mingea s-a dus pe lângă poartă.

La doar 3 minute distanță, Dinamo a dat lovitura. “Alb-roșii” au recuperat în terenul advers și mingea a ajuns la Denis Politic, care a deschis scorul după ce l-a driblat pe Gorcea.

Aflată pentru prima dată la conducere în acest sezon, Dinamo a abordat cu maturitate restul primei repriză, apărându-se exact în fața atacurilor lipsite de luciditate ale “șepcilor roșii”.

Startul părții secunde a fost unul de coșmar pentru Dinamo. În minutul 50, Țîră a scăpat singur cu portarul și a marcat, dar reușita a fost anulată pe motiv de off-side. La faza imediat următoare, gazdele au restabilit egalitatea, Popa reluând cu capul în poarta lui Golubovic, după o centrare perfectă a lui Vătăjelu.

Dinamo a acuzat serios primirea golului și U Cluj a preluat frâiele jocului. Ardelenii au avut câteva șarje ofensive periculoase, însă nu au fost deloc eficienții în preajma porții.

Dinamo a mai contat foarte puțin în atac, dar apărarea a rezistat și s-a terminat 1-1, un rezultat echitabil ținând cont de ceea ce s-a întâmplat pe teren.

Video I D. Politic aduce primul punct pentru Dinamo

Echipa de start:

Dinamo: Golubovici, C. Costin, Giafer, R. Grigore, De Moura, Larrucea, A. Bani, D. Iglesias, N. Roșu, D. Politic, C. Țîră.

În urma acestui rezultat, Dinamo a obținut primul punct al sezonului, dar rămâne pe ultima poziție.

În etapa viitoare, echipa noastră va primi vizita celor de la FC Botoșani.

CITESTE SI:

Oficial I Primele buldozere la porțile stadionului Dinamo! Vezi ultimele detalii

Dinamo un nou SOLD OUT și la Mediaș!

Avancronică I Universitatea Cluj – Dinamo București

2 gânduri despre &8222;Video I Remiză cu U Cluj la Mediaș&8221;

Lasă un răspuns