Daniel Popa supărat după egalul cu Dinamo. Vezi reacția lui Toni Petrea

U Cluj și Dinamo au remizat, scor 1-1, în al 4-lea meci al etapei a 4-a din Superliga.

Dinamo a condus cu 1-0 la pauză, dar ardelenii au egalat în startul reprizei secunde și apoi tabela nu s-a mai schimbat.

Golurile au fost marcate de Denis Politic (15) pentru ”câini”, respectiv Daniel Popa (51) la ardeleni.

La finalul jocului, Daniel Popa s-a declarat ”foarte supărat” din cauza rezultatului.

”Suntem foarte supărați. Eu cred că meritam mai mult. Am avut foarte multe ocazii. Dacă eram mai atenți, puteam marca și al doilea gol.

A fost un meci frumos, s-a jucat mult pe contre. Vin după o perioadă foarte grea, cu accidentări. Mă bucur că am reușit să înscriu dar eram mult mai fericit dacă am fi câștigat.

Eu nu prea citesc ziarul, am auzit ceva, dar eu mă concentrez pe jocul meu. Eu am lucrat cu Mister, e un antrenor foarte bun și cu siguranță vom arăta mai bine etapele viitoare”, a spus Daniel Popa.

Toni Petrea crede că ”U” Cluj merita mai mult

Antrenorul ”studenților” crede că Universitatea Cluj ar fi trebuit să plece cu toate cele 3 puncte acasă și s-a arătat mulțumit de felul în care elevii lui s-au prezentat în partida cu alb-roșiii.

Totuși, antrenorul a remarcat atitudinea și revenire reușită de jucătorii săi în partea a doua.

”Am pierdut două puncte, le-am pierdut printre degete. Am jucat destul de bine în prima repriză, dar am ratat o ocazie imensă și imediat după aceea am primit gol.

Am intrat în dezavantaj la pauză, dar am avut puterea să ne revenim și cred că repriza a doua ne-a aparținut în totalitate. Am și reușit să egalăm. Din păcate, am suferit la finalizare și nu am reușit să mai înscriem.

Asta este. Trebuie să luăm lucrurile bune, faptul că am reușit să revenim, că am crezut, am pus presiune pe adversar, ne-am creat o sumedenie de ocazii.

A fost un carambol la faza golului lui Dinamo și nu cred că Miron putea să facă mai mult, poate un fault, dar ar fi primit un cartonaș roșu. Nu mă refer numai la linia de fundași când vorbesc de apărare. Ne apărăm cu toții. În momentul în care doi sau trei din angrenajul echipei nu fac ceea ce trebuie, se dereglează sistemul și apar situații de acest gen.

Nu e vorba numai de fundași, ci de un întreg mecanism, un întreg sistem”, a spus Toni Petrea.

Mai apoi, antrenorul în vârstă de 48 de ani, a vorbit despre lotul pe care îl are la dispoziție la U Cluj, dar și despre obiectivul propus de conducerea clubului.

”Jucătorii trebuie să înțeleagă că acum sunt la Universitatea Cluj și aici se dorește altceva, se dorește să se facă performanță cu ce jucători sunt la dispoziție. Obiectivul este clasarea pe locurile 7-9. A fost stabilit de conducere. Pentru U Cluj, având în vedere că sezonul trecut s-a salvat in extremis de la retrogradare, cred că este un obiectiv îndrăzneț.

Însă trebuie să înțeleagă fiecare că trebuie să alcătuiască o echipă. Nu mai contează unde a fost fiecare și ce trofee a câștigat. Aici trebuie să creăm un grup, o echipă care să câștige jocurile.

Nu va fi un meci ușor la Galați. Ușor ți-l faci tu prin felul în care te prezinți pe teren, prin ceea ce faci în teren, dar important e, ca atunci se termină jocul, toată lumea să fie conștientă că a dat totul. E importantă atitudinea, asta vor să vadă suporterii noștri”, a mai spus tehnicianul.

Toni Petrea a abordat și subiectul viitorului său, în contextul în care s-a speculat că ar putea fi înlocuit cu Marius Șumudică. Antrenorul susține că atât el, cât și cei din conducere au fost surprinși de zvonurile apărute.

”Eu am rămas uimit de ce am auzit. Cei din conducere, la fel, mi-au spus că au rămas uimiți și consternați de ce au auzit. Se dorește ca echipa să joace, să câștige, să adunăm cât mai multe puncte”, a transmis Toni Petrea.

În urma punctului obținut din meciul cu Dinamo București, U Cluj se află pe locul 9, cu 5 puncte.

CITESTE SI:

Video I Florin Răducioiu anunță relansarea lui Dinamo: ”Campionatul lui Dinamo începe de azi”

Ahmed Bani i-a dat replica lui Alex Chipciu după contrele avute în meciul cu U Cluj

Ricci Grigore, categoric după Dinamo – U Cluj 1-1: ”Puteam schimba soarta meciului…”

Un gând despre &8222;Daniel Popa supărat după egalul cu Dinamo. Vezi reacția lui Toni Petrea&8221;

Lasă un răspuns