Video I Florin Răducioiu anunță relansarea lui Dinamo: ”Campionatul lui Dinamo începe de azi”

Meciul dintre U Cluj și Dinamo s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Partida a contat pentru etapa a 4-a a Ligii 1.

Dinamo a deschis scorul în prima repriză, prin Dennis Politic, însă oaspeții au restabilit egalitatea prin Daniel Popa, care a marcat cu o lovitură de cap după o centrare bună a lui Vătăjelu.

Astfel, ”câinii” au reușit să obțină primul punct în acest sezon.

Dinamo venea după o serie de trei înfrângeri consecutive, însă rămâne pe ultimul loc în clasamentul Superligii.

La finalul partidei, Florin Răducioiu s-a arătat entuziasmat de primul punct obținut de Dinamo și subliniază că abia acum începe campionatul pentru echipa antrenată de Ovidiu Burcă.

Fostul dinamovist spune că Dinamo trebuie să obțină puncte cu echipele apropiate din punct de vedere valoric, ținând cont de situația actuală a clubului.

“Salut cu mare entuziasm și mare încredere punctul lui Dinamo. Acesta este campionatul lui Dinamo, adică să obții puncte de la echipe aparent de aceeași valoare.

Dinamo a început de azi campionatul. Asta e realitatea! Am anticipat că acest campionat al lui Dinamo trebuie să înceapă cu echipe apropiate din punct de vedere valoric.

E un punct împotriva unei echipe periculoase, cu un potențial ofensiv mult mai puternic. Nu a fost un meci spectaculos, ci echilibrat. Dinamo a riscat puțin, în afară de câteva situații, dar a fost concentrată în apărare, atentă. Îi mulțumim lui Chipciu că a fost puțin superficial.

E un punct care mă mulțumește enorm. Am sânge de dinamovist și nu pot să nu vorbesc laudativ despre de acest sacrificiu. În rest, campionatul lui Dinamo începe de azi, adică din seara aceasta”, a spus Florin Răducioiu, după cele 90 de minute de la Mediaș.

Video I Dennis Politic aduce primul punct pentru Dinamo

Echipa de start:

Dinamo: Golubovici, C. Costin, Giafer, R. Grigore, De Moura, Larrucea, A. Bani, D. Iglesias, N. Roșu, D. Politic, C. Țîră.

Ovidiu Burcă: ”Vrem să jucăm eficient!”

Ovidiu Burcă a vorbit la finalul meciului, mulțumit de prima repriză făcută de jucătorii săi, dar nemulțumit de golul încasat.

”Un punct câștigat cu greu, am avut momente în joc când am suferit puțin, poate puteam pleca și cu victoria. Un punct e important, se adună, asta e cel mai important. S-a văzut omogenitatea mai mare pe care o au, jucători cu puțin mai multă experiență. Dacă aveam mai multă lucididate, mai multă conexiune cu mingea poate am fi putut construi pentru un rezultat mai bun.

Mă bucur pentru Dennis, e un copil care a plecat in țară pentru a-și îndeplini visul în străinătate, mă bucur că am reușit să îl aducem, sper să crească pe viitor. Jucătorii trebuie să ia decizii singuri în timpul meciului. Încercăm să jucăm un anumit stil de joc, dar vrem să fie eficient. Dacă putem sări tot blocul lor funcțional cu o singură pasă lungă și să facem o situație de gol o vom face.

Ne bucurăm că au venit fanii alături de noi, au venit în număr mare, sperăm să îi facem fericiți”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul meciului.

În ciuda punctului obținut, Dinamo este ultima clasată în Liga 1 după primele patru etape.

Pentru “câini” urmează duelul cu FC Botoșani, luni, 14 august, de la ora 20:30.

CITESTE SI:

Ahmed Bani i-a dat replica lui Alex Chipciu după contrele avute în meciul cu U Cluj

Ricci Grigore, categoric după Dinamo – U Cluj 1-1: ”Puteam schimba soarta meciului…”

Ahmed Bani nemulțumit de remiza cu U Cluj: ”Nu trebuia să facem asta”

Un gând despre &8222;Video I Florin Răducioiu anunță relansarea lui Dinamo: ”Campionatul lui Dinamo începe de azi”&8221;

Lasă un răspuns