Dinamo continuă campania de transferuri

În cursul zilei de luni, CS Dinamo București a anunțat transferul lui Petar Avlijas, un baschetbalist sârb în vârstă de 18 ani, care își va începe cariera profesionistă sub comanda lui Sotiris Manolopoulos.

Născut în 6 ianuarie 2005, Avlijas are o înălțime de 1.93 metri și este fundaș. În perioada 2020-2022, acesta a evoluat pentru KK Mega Leks, iar în stagiunea 2022-2023 a făcut parte din echipa de juniori a Stelei Roșii Belgrad.

Alături de KK Crvena Zvezda, Avlijas a participat la Adidas Next Generation Tournament, unde a avut medii de 5.0 puncte.

În urma acestui transfer, iată cum arată lotul formației din Capitală: Petar Avlijas, Zarko Djuric, Strahinja Jovanovic, Alexandre-Christian Maticiuc, David Antonescu, Andrei Mandache, Ștefan Grasu, Sasha Son, David Pătru, Luca Alexandru și Alexandru Moroșanu.

Comunicat Secția de baschet Dinamo București

”Tânărul Petar Avlijas, jucător născut în Serbia se alătură lotului pentru următorul sezon.

Sosit de la echipa de tineret a clubului Steaua Roșie Belgrad, Petar a participat în ultimele trei sezoane de Euroleague Adidas Next Generation Tournament, competiția destinată celor mai bune cluburi din Europa la categoria U18 precum și în liga ABA U19 și în campionatul Serbiei la aceeași categorie de vârstă.

Petar a îmbrăcat și echipamentul lotului național al Serbiei în 2021 la Campionatul European U16 pe care l-a încheiat cu medii de 7.8 puncte, 4.0 recuperări și 0.6 pase decisive în 5 partide”, se arată în anunțul emis de CS Dinamo pe rețelele de socialzare.

CITESTE SI:

Reacția lui Cornel Dinu, după U Cluj – Dinamo 1-1

Florin Prunea, impresionat de unul dintre nou-veniții la Dinamo

Super concurs organizat de Dinamo!

Un gând despre &8222;Dinamo continuă campania de transferuri&8221;

Lasă un răspuns