Problemele continuă pentru Lamine Ghezali

Dinamo a obţinut primul punct de la revenirea în Superligă, în deplasare cu Universitatea Cluj, scor 1-1, în etapa a patra.

nu sunt mulțumiți de startul campionatului, iar mulți dintre suporteri acuză lipsa de formă sportivă a multora dintre elevii lui Ovidiu Burcă.

Din păcate, Dinamo nu s-a putut baza pe Lamine Ghezali în ultimele meciuri de campionat.

Ghezali a ratat meciurile cu Sepsi și U Cluj, și ar mai putea absenta cu Voluntari, Botoșani și Petrolul.

Potrivit prietenilor de la Radio Dinamo, jucătorul ofensiv dinamovist, acesta a suferit o accidentare în partida de la baraj cu FC Argeș, o accidentare care nu a fost tratată la timp și care a început să îi dea dureri de cap și după meciul cu FCSB a ieșit din echipă, fără a avea o dată clară a revenirii pe teren.

Veștile nu sunt bune conform declarațiilor oferite de Ovidiu Burcă, care a spus totodată și când ar putea intra Josue Homawoo în teren.

Fundașul central togolez Josue Homawoo ar putea intra de săptămâna viitoare pe foaia de joc, el sosind de trei săptămâni la echipă, iar mijlocașul central Christian Ilic are șanse de a bifa primele minute în alb-roșu cu FC Botoșani, lunea viitoare, după ce a fost rezervă neutilizată cu U Cluj.

”În privința lui Lucas avem nevoie de 3-4 săptămâni până-l băgăm în forma sportivă. Josue a început să fie OK, mai are puțin. Poate va fi în lot etapa viitoare. În ceea ce-l privește pe Ghezali, ar putea reveni peste trei săptămâni”, a precizat Ovidiu Burcă.

”Încerc să ajung la sută la sută cât mai repede. Probabil în 2-3 săptămâni voi fi în cea mai bună formă. Eu n-am o problemă să joc număr 6, 8, 10, pe diferite posturi, la mijloc se schimbă oricum, pot evolua oriunde”, Christian Ilic, săptămâna trecută.

CITESTE SI:

Dinamo continuă campania de transferuri

Reacția lui Cornel Dinu, după U Cluj – Dinamo 1-1

Florin Prunea, impresionat de unul dintre nou-veniții la Dinamo

Un gând despre &8222;Problemele continuă pentru Lamine Ghezali&8221;

Lasă un răspuns