Ce l-a făcut pe Dennis Politic să semneze cu Dinamo: ”Asta a cântărit foarte mult”

Dennis Politic, extrema dreapta în vârstă de 23 de ani de la Dinamo, a înscris primul său gol în Superliga în partida cu U Cluj.

În această vară, fotbalistul a decis să revină în fotbalul românesc și să semneze cu Dinamo, după ce a petrecut o lungă perioadă în fotbalul din Anglia.

Politic a început fotbalul la FC Brașov, dar în vara anului 2012 a ajuns la academia lui Manchester United.

Apoi, la vârsta de 15 ani, a ajuns la echipele de juniori ale lui Bolton. În 2018, a fost cedat sub formă de împrumut la Salford, unde a evoluat un sezon, iar în 2021, a ajuns la Port Vale, de asemenea sub formă de împrumut.

Dennis Politic a explicat de ce a decis să revină în fotbalul românesc și să semneze cu Dinamo București.

”Am plecat în Anglia de la 12 ani. M-am întors acum, după 11 ani, mi s-a părut o oportunitate foarte bună.

Am vorbit și cu Mister înainte să vin, asta a cântărit foarte mult. Nivelul campionatului e unul bun. Nu pot să zic că eram dinamovist, aș fi ipocrit. Eu am crescut la FC Brașov, acolo îmi vedeam viitorul. Viitorul nu ni-l cunoaștem niciodată, sunt aici și voi da totul.

Am avut oportunitatea să rămân, dar am considerat că e o oportunitate mai bună să vin și să joc în SuperLigă”, a spus Dennis Politic.

Dennis Politic, mesaj războinic după U Cluj – Dinamo și primul său gol marcat în Superliga

Meciul dintre U Cluj și Dinamo București s-a disputat sâmbătă seară, în cadrul etapei a patra din Superliga, pe Stadionul „Gaz Metan” din Mediaș și s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după golurile marcate de către Dennis Politic, în minutul 15, respectiv Daniel Popa, în minutul 51.

După această partidă, marcatorul unicului gol al ”câinilor” a ținut să mulțumească divinității pentru reușita sa și a dat de înțeles că Dinamo va rămâne o nucă tare pentru echipele din Superliga.

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să dau primul meu gol și sper la cât mai multe în sezonul acesta. Suntem puțin dezamăgiți, pentru că puteam să luăm cele trei puncte, dar suntem fericiți că am reușit să luăm primul punct din acest campionat. E un pas înainte și ne bucurăm că am reușit să scoatem un egal astăzi, nu a fost un meci ușor. Sperăm, de astăzi, să luăm cât mai multe puncte.

Cred că am demonstrat astăzi că suntem destul de puternici și ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă. Chiar și în primele trei etape am arătat asta și am întâlnit echipe destul de grele. Eu cred că avem un grup unit și împreună cu Mister putem face treabă în sezonul ăsta”, a spus Denis Politic, la finalul partidei.

”Mă bucur pentru Dennis, pentru că e un copil care a plecat din România pentru a-și îndeplini visul în străinătate. E un jucător cu potențial și cred că poate deveni un jucător important pentru Dinamo și pentru România”, a spus Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo, despre Dennis Politic.

Video I Dennis Politic aduce primul punct pentru Dinamo

Următorul meci al dinamoviștilor este partida de acasă cu FC Botoșani de luni, 14 august, ora 20:30.

CITESTE SI:

Video I Luka Cindric, prezentare de gală la Dinamo: ”Sunt nerăbdător să joc”

”Dulăii” au dat lovitura și au semnat cu un GIGANT din Germania

Dezvăluirile lui Dennis Politic: ”A venit Beckham înainte de meci în vestiar”

Un gând despre &8222;Ce l-a făcut pe Dennis Politic să semneze cu Dinamo: ”Asta a cântărit foarte mult”&8221;

Lasă un răspuns