Video I Xavier Pascual, înaintea turneului amical din Portugalia și noului sezon competițional

Clubul Sportiv Dinamo București, printr-o conferință de presă și-a prezentat noile achiziții de la secția de handbal masculin. Acolo unde clubul nostru este campioană a României și deține supremația acestui sport de ani de zile.

În cadrul întâlnirii cu presa, antrenorul echipei noastre, Xavier Pascual, a vorbit despre noile achiziții ale echipei campioane la handbal și obiectivele pentru sezonul viitor.

”Mulțumim tuturor care oferă încredere proiectului, am început acest proiect cu 2 ani în urmă și eu cred că este un proiect important pentru handalul românesc și Dinamo, nu doar pentru prima echipă.

Am început cu Jordi și staff să găsim jucători tineri români pentru viitor, nu nu doar pentru prima echipă. E important ca jucătorii tineri care sunt cu noi să vadă că poată lucra cu noi și acest proiect e important. Cu prima echipa e mult mai puternică decât anul trecut.

Obiectivele principale trebuie să fie respectată Dinamo la nivel european. Avem 4 competiții, 3 în România și una în Europa, eu cred că obiectivul nostru este să luptăm pentru toate trofeele.

Eu cred că e important că mulțumim sponsorii, sunt cu noi, e important să gândim la fani ,care sunt aproape de echipă și eu sper că în acest an vor face la fel. Eu voi prezenta jucătorii.

Senic a jucat la Barcelona, Rosta a jucat la Szegeda, Cupara a jucat la Veszprem. Stanciuc e un jucător român. Alin e un tânăr portar de 18 ani, Bugulet vine la Baia Mare, Luka e ultimul venit, am semnat contractul cu noi.

Ei sunt aici deoarece au făcut lucruri bune anul trecut și sunt fericit că sunt antrenorul lor. Noi credem în înalta performanță și credem în obiectivele pe care le avem”, a spus tehnicianul din Ștefan cel Mare.

Video I Conferință de presă I Xavier Pascual, despre noile achiziții ale lui Dinamo și obiectivele pentru sezonul viitor!

Amicale pentru Dinamo Bucureşti, în Portugalia, cu Coreea de Sud, FC Porto şi Ademar Leon

Dinamo București, campioana României la handbal masculin a anunțat programul meciurilor amicale de la turneul de pregătire din Portugalia. ”Dulăii” vor întâlni naţionala Coreei de Sud, precum şi formaţiile FC Porto şi Ademar Leon.

”Gaia Handball Week” se desfăşoară între 7-15 august, iar Dinamo Bucureşti va disputa trei partide amicale în cadrul competiţiei.

Astfel, Dinamo se va duela cu naţionala Coreei de Sud, în 9 august (19.30, ora locală), după care va întâlni FC Porto, în 10 august (18.00) şi Ademar Leon, în 11 august (18.00).

Pentru campioana României va urma participarea la Turneul Final Four al Supercupei României (19-20 august), pentru ca primul meci oficial din Liga Naţională să aibă loc în 26 august, cu vicecampioana Minaur Baia Mare.

Dinamo Bucureşti nu a primit wild-card pentru sezonul viitor al Ligii Campionilor, astfel că va juca direct în grupele European League, a doua competiţie valorică a continentului. Meciurile din grupe vor începe în 17 octombrie.

Programul lui Dinamo în EHF European League:

• 17.10.2023: DINAMO – Izvidac

• 24.10.2023: Chambery – DINAMO

• 14.11.2023: Fuchse Berlin – DINAMO

• 21.11.2023: DINAMO – Fuchse Berlin

• 28.11.2023: Izvidac – DINAMO

• 05.12.2023: DINAMO – Chambery

CITESTE SI:

Ce l-a făcut pe Dennis Politic să semneze cu Dinamo: ”Asta a cântărit foarte mult”

Video I Luka Cindric, prezentare de gală la Dinamo: ”Sunt nerăbdător să joc”

”Dulăii” au dat lovitura și au semnat cu un GIGANT din Germania

2 gânduri despre &8222;Video I Xavier Pascual, înaintea turneului amical din Portugalia și noului sezon competițional&8221;

Lasă un răspuns