Video I Unul dintre sponsorii ”dulăilor”, a răbufnit la adresa președintelui FRH

CS Dinamo București a lansat, marți seară, printr-o conferință de presă ”Dinamo – proiect pentru România”.

evomag.ro

Unul dintre sponsorii principali ai echipei de handbal masculin a CS Dinamo, Marian Iuhasz, a acuzat lipsa unor beneficii ale celor care susțin financiar sportul și nu a ezitat să îl pună pe președintele FRH Constantin Din în fruntea listei vinovaților, după ce ”dulăii” nu au primit wild-card pentru EHF Champions League.

În timpul discursurilor formale, Marian Iuhasz, care s-a implicat și la echipa de fotbal, nu s-a abținut și a răbufnit la adresa autorităților din România, apoi l-a acuzat pe șeful Federației Române de Handbal Constantin Din că nu a ajutat echipa de handbal a roș-albilor să obțină wild-card-ul pentru Liga Campionilor. ”Dulăii” sunt nevoiți să evolueze în acest sezon al competițiilor continentale în EHF European League.

”Îmi pare rău, dar cred că o să fiu foarte critic. Acesta este stilul meu, spun direct ceea ce simt. Cred că dacă nu eram dinamovist nu veneam lângă Dinamo. Nu există o lege a sponsorizării.

Din tot ce dai, nu își vine nimic înapoi, nici măcar un mulțumesc din partea organelor de sus. Gândiți-vă la situația Stadionului Dinamo, care trenează de atâția ani și se lovește numai de birocrație și de tot ce este rău și se întâmplă.

Gândiți-vă la Sala Polivalentă, pe care o băgăm în renovare exact când nu trebuia. Scuzați-mă, vreau să vă spun eu, ca om care iubește Dinamo…

Mă iertați, nu am simțit nici federația (n.r. i se adresează președintelui FRH Constantin Din, aflat de față) lângă noi când a trebuit să luăm wild-card. Nu am simțit! Puteți să vă supărați pe mine, dar eu o spun în față la orișicine.

Vreau să spun că nu pot să înțeleg, când ai trei echipe din București care merg mai departe la handbal, să nu poată să joace în orașul lor. E posibil, după 33 de ani de la Revoluție, să nu avem o Sală Polivalentă?

Ce au făcut primarii Bucureștiului, ce au făcut guvernele care s-au perindat? Nu am primit din partea statului, ca firmă, niciun leu, de când funcționăm. Îmi pare rău pentru Dinamo, uneori, dar gândiți-vă la noi. Până când credeți că putem să susținem? Și suntem puțini, vedeți că nu crește numărul de sponsori, din păcate.

Cu ultimele măsuri care au apărut acum și care ne vor lovi și mai rău, să vedem cum o să ne descurcăm.

Vă mulțumesc, totuși, că ați venit la Dinamo”, a răbufnit Marian Iuhasz, cu ocazia lansării ”Dinamo – proiect pentru România”.

Video I Marian Iuhasz, discurs-manifest: ”Până când credeți că mai putem?!”

CITESTE SI:

Video I Xavier Pascual, înaintea turneului amical din Portugalia și noului sezon competițional

Ce l-a făcut pe Dennis Politic să semneze cu Dinamo: ”Asta a cântărit foarte mult”

Video I Luka Cindric, prezentare de gală la Dinamo: ”Sunt nerăbdător să joc”

2 gânduri despre &8222;Video I Unul dintre sponsorii ”dulăilor”, a răbufnit la adresa președintelui FRH&8221;

Lasă un răspuns