Dinamo vrea să schimbe stadionul: ”Din septembrie să jucăm acasă”

Luni, 14 august, Dinamo se confruntă cu FC Botoșani, pe Arcul de Triumf, de la ora 20:30.

Această partidă, din etapa a 5-a, poate fi și ultima de pe stadionul din buricul capitalei. Asta, deoarece conducerea clubului nostru, dorește să dispute partidele catalogate pe teren propriu, pe cea mai mare arenă din București (n.r Arena Națională).

Decizia vine după ce gazonul de pe cocheta arenă de pe lângă mănăstirea Cașin, a cedat. Stadionul fiind conceput pentru rugby, iar ”oile” fără stână apelând la acest țarc.

Interesul lui Dinamo pentru Arena Națională, este anunțat de antrenorul nostru, Ovidiu Burcă:

”Există discuția de a ne muta pe Arena Națională dinaintea degradării gazonului de pe ”Arc”. Pentru că am simțit de foarte multe ori că există o cerere de bilete mult mai mare decât capacitatea micuțului stadion și din discuțiile pe care știu că le-au avut cei din conducere întotdeauna a existat varianta ca din septembrie să jucăm acasă pe Arena Națională”, a spus Ovidiu Burcă, în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9”, de pe PlaySport.

18 mii de euro costă închirirea stadionului ”Arcul de Triumf”, de 8.000 de locuri

30 de mii de euro este suma pentru închirerea Național Arena cu tot cu utilități, dar costurile se pot dubla după angajarea firmei de pază și a achitării unor detalii

CITESTE SI:

Video I Concluziile lui Ionuț Lupescu la debutul în noul sezon a lui Dinamo

Plan-surpriză gândit de Ovidiu Burcă! Pe cine se va baza în sezonul actual

Cornel Dinu o ironizează pe FCSB

Un gând despre &8222;Dinamo vrea să schimbe stadionul: ”Din septembrie să jucăm acasă”&8221;

Lasă un răspuns