Plan-surpriză gândit de Ovidiu Burcă! Pe cine se va baza în sezonul actual

Ovidiu Burcă (43 de ani), este tehnicianul care i-a debutat și în Liga 2, în meciul Dinamo – Unirea Constanța 6-0, în februarie 2023, gemenilor Irimia.

vivacredit.ro

Antrenorul lui Dinamo, a declarat că se gândește să le ofere debutul și în Superliga, celor doi jucătorilor pe care îi consideră de mare perspectivă.

Alex este mijlocaș central, David e fundaș dreapta, ambii în vârstă de 17 ani.

”Alex și David sunt niște tineri care au demonstrat și la nivelul ligii a doua și demonstrează săptămână de săptămână că sunt niște proiecte în care Dinamo trebuie să investească.

Frații Irimia sunt viitorul acestui club. Pe lângă acest fapt, ei sunt doi jucători la care acum, vă spun sincer, mă gândesc întotdeauna și îi iau în calcul și pentru lotul de 20 de jucători, și când încerc să alcătuiesc primul «11».

Saltul este unul enorm. În scurt timp îi veți vedea jucând pentru Dinamo în prima ligă! Intensitatea, capacitatea de a înțelege jocul a crescut enorm în ultimul timp. Ne bazăm pe ei anul acesta. M-am gândit foarte mult, vă dau un exemplu, dacă să-l folosesc pe David Irimia în meciurile care au trecut. Cu asta cred că am spus totul.

Îi veți vedea pe amândoi în echipa lui Dinamo. Vreau să găsesc momentul potrivit, pentru că nu vreau să-i expun. Mai bine intră un tânăr într-un context favorabil, decât atunci când există presiunea rezultatului. Suntem într-un proces în care echipa nu e încă stabilă.

Momentul promovării unui tânăr, când îl arunci în luptă, trebuie să-l identifici foarte atent. Dar sunt doi tineri care fără niciun fel de problemă fac față la nivelul primei ligi!”, a spus Ovidiu Burcă, în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9”, de pe PlaySport.

CITESTE SI:

Cornel Dinu o ironizează pe FCSB

Transferul lui Began a fost blocat vreme de câteva zile

Un nou acționar la Dinamo

Un gând despre &8222;Plan-surpriză gândit de Ovidiu Burcă! Pe cine se va baza în sezonul actual&8221;

Lasă un răspuns