Cornel Dinu o ironizează pe FCSB

Cornel Dinu a ironizat-o pe FCSB amintind de umilințele cu Silkeborg din sezonul trecut, când echipa roș-albastră a pierdut cu 0-5 ambele meciuri din faza grupelor Conference League.

vivacredit.ro

FCSB a obținut un rezultat de egalitate cu Nordsjaelland, scor 0-0, în prima manșă a turului trei din preliminariile Conference League.

”Danemarca este o țară cu totul aparte, și din punct de vedere fotbalistic. Danemarca are vreo 6 milioane de locuitori, este regat, e o altă civilizație. Prin anii ’70 aveau o echipă bună, dar le dădeam 4, le dădeam și 6.

Ne-au bătut și ei odată pe un stadion fără gazon ,«23 august», cu 5-2. În perioad aceea, îi băteam cu 4-0 și la ei și aveau niște jucători ca frații Nielsen, Morten Olsen.

Danemarca este o țară cu 6 milioane de locuitori. Atunci, din 6 milioane, 800.000 practicau fotbal, până la vârsta de 80 de ani, jucau și fetele și băieții. remarcam trecând pe lângă Copenhaga, vedeam terenuri de fotbal unul lângă altul.

Acum, dacă stăm să ne gândim, e foarte interesant că această echipă merge pe o strategie, și-a făcut academie în Ghana, dar 80% din jucători sunt de culoare, dar care sunt bine educați. Ca dovadă că și în 10 jucători și-au creat situații mai clare.

Au pasat cu simplitate, cu realism, au fost net superiori Stelei. O neșansă i-a făcut să nu câștige. Avem experiențe nefaste cu danezii. FCSB a avut noroc, Nordsjaelland e o echipă net superioară. După Silkeborg, care i-a executat, pare un progres, dar un progres relativ. Echipa daneză mi s-a părut mult superioară”, a declarat Cornel Dinu.

CITESTE SI:

Transferul lui Began a fost blocat vreme de câteva zile

Un nou acționar la Dinamo

Lamine Ghezali, impresionează pe toată lumea: ”Nu știu unde l-au găsit, e fabulos ca atacant”

Un gând despre &8222;Cornel Dinu o ironizează pe FCSB&8221;

Lasă un răspuns