Transferul lui Began a fost blocat vreme de câteva zile

Gata, Dinamo a închis ultima ”telenovelă” care se derula în alb și roșu!

Dat ca și picat transferul lui Răzvan Began (26 de ani), Dinamo a găsit soluția prin care goalkeeper-ul să poată semna.

Goalkeeper-ul este cel de-al nouălea transfer al verii pentru ”câini”, după: Denis Politic, Goncalo Gregorio, Hakim Abdallah, Josue Jamowoo, Adnan Golubovic, Christian Ilic, Lucas și Cristian Costin.

Fotbalistul se antrenează de câteva săptămâni cu formația din Ștefan cel Mare, însă mutarea a fost blocată de Vlad Iacob. Administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare va fi, cel mai probabil, demis pe 17 august, astfel că a încercat să saboteze câteva dintre operațiunile dorite de șefi.

Potrivit celor de la ProSport, Răzvan Zăvăleanu și-a dat acordul și Răzvan Began va deveni cel de-al treilea portar al echipei. Goalkeeper-ul se va lupta pentru postul de titular cu Adnan Golubovic și Filip Dujmovic.

Portarul, venit gratis de la FC Botoșani, urmează să concureze pentru postul de titular cu Adnan Golubovic și Filip Dujmovic.

Răzvan Began a evoluat în ultimul sezon, sub formă, de împrumut la Sepsi, formație alături de care a câștigat Cupa României. Fotbalistul, dorit insistent de Burcă la Dinamo, a ales să abandoneze proiectul de la Botoșani în această vară, în condițiile în care titularul de drept din ultimele sezoane, Eduard Pap, s-a transferat în Ungaria, la Gyor.

Portarul a mai evoluat de-a lungul carierei la formații precum Farul Constanța, Luceafărul Oradea, Foresta Suceava, ACS Poli Timișoara, Daco-Getica București sau Dunărea Călărași. Acesta are și două prezențe în tricoul naționalei U19 a României.

CITESTE SI:

Un nou acționar la Dinamo

Lamine Ghezali, impresionează pe toată lumea: ”Nu știu unde l-au găsit, e fabulos ca atacant”

Video I Semnal de alarmă tras de o legendă dinamovistă: ”Nu poate fi o susţinere 100% nici de o parte”

Un gând despre &8222;Transferul lui Began a fost blocat vreme de câteva zile&8221;

Lasă un răspuns