Dennis Politic se impune în primul 11: ”Sunt bucuros că am reușit”

Dennis Politic (23 de ani) a ajuns la Dinamo în această vară, liber de contract de la Cremonese.

Crescut la FC Brașov, dar și în academiile echipelor din Anglia, Politic s-a impus rapid în primul unsprezece al lui Dinamo aliniat de Ovidiu Burcă.

Fotbalistul care a reușit să înscrie deja primul gol în tricoul alb-roșilor a vorbit despre golul marcat, despre impactul cu Liga I, dar și despre obiectivele sale.

”Sunt bucuros că am reușit să marchez primul gol în Superligă și sper să vină cât mai multe. Fiecare meci este un meci dificil, nu cred că este un meci ușor, este un nivel ridicat, să ne concentrăm pe fiecare meci în parte.

A trebuit să luptăm până în ultimul minut, dar puteam obține chiar victoria. Suntem un pic dezamăgiți că nu am obținut toate punctele”, a declarat Dennis Politic.

Dennis a rămas impresionat de numărul mare de fani care a mers alături de Dinamo în deplasare: ”Deși știam ce bază mare de fani are Dinamo, am văzut-o la meciurile de acasă, am fost surprins să văd cât de mulți au venit și în deplasare”, a spus jucătorul lui Dinamo.

Nivelul Ligii I: ”Nivelul fotbalului românesc este unul bun, fizic, tehnic, trebuie să mă acomodez, am nevoie de câteva meciuri de acomodoare, mă bucur că a venit și primul gol, o să fie tot mai bine. Fizic mă simt bine, nu aș spune că sunt 100%, dar muncesc cât pot la antrenament să ajung la nivel maxim.”

”Băieții m-au primit foarte bine, la fel și mister, suntem un grup destul de unit din punctul meu de vedere, avem caractere frumoase, mă simt foarte bine și sunt fericit.”

Dennis Politic, CV impresionant la 23 de ani

Politic se mândrește cu faptul că a făcut junioratul la Manchester United, club care l-a luat din România în 2012, pe când avea doar 12 ani. Dennis Politic nu a reușit să se impună, iar în 2018 a fost cedat la Bolton, formație de care a aparținut până în vara anului 2022.

30.000 de euro au plătit italienii în schimbul lui Politic, însă l-au cedat, împrumut, la Port Vale, în liga a treia engleză.

A evoluat împrumut în ligile inferioare din Anglia, pentru Salford și Port Vale, iar anul trecut a semnat cu Cremonese, formație care a retrogradat în Serie B și cu care și-a terminat contractul la finalul lunii iunie.

24 de meciuri și două goluri a adunat Politic la Port Vale în League One.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă, mulțumit de venirea lui Began

Victoria contra lui Popovici l-a luat prin surprindere: ”Să fiu cinstit până la capăt, atunci când am atins peretele nu am știu…”

Dinamo vrea să schimbe stadionul: ”Din septembrie să jucăm acasă”

2 gânduri despre &8222;Dennis Politic se impune în primul 11: ”Sunt bucuros că am reușit”&8221;

Lasă un răspuns