”Bravo, Burcă”. Ovidiu Burcă, lăudat de un fost internațional din generația de aur a României

Dinamo a învins-o pe FC Botoșani, scor 1-0, în runda cu numărul 5 din Superligă.

vivacredit.ro

Fostul mare atacant al naționalei de fotbal, Ilie Dumitrescu (54 de ani) a evidențiat evoluția lui Dinamo din meciul cu FC Botoșani, mai ales cea din partea a doua.

Experimentatul fotbalist a ținut să-l laude pe Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, care și-a pus serios amprenta pe jocul echipei.

”Am văzut reprize bune cu FCSB și Craiova. Au fost momente bune de joc și cu Sepsi. Merge la Cluj, face un rezultat pozitiv, tot cu un joc d-ăsta, cu pressing, cu joc elaborat. Purtătorul de balon la echipa lui Burcă are o liniște, pentru că e o echipă cu relații de joc, cu automatisme.

În parte a doua, a fost o singură echipă pe teren, Dinamo. Știe să atace și pozițional, e o echipă care pune presiune pe adversar.

Gregorio a intrat foarte bine, asocierea foarte bună la gol cu Politic. Este o muncă de echipă și rezultatele vin și datorită faptului că este o echipă care are identitate de joc. Bravo, Burcă!”, a spus Ilie Dumitrescu, la finalul duelului dintre Dinamo și Botoșani.

Dinamo a dat lovitura în prelungiri, dar a fost foarte aproape de marca și în minutul 62, când execuția spectaculoasă a lui Dennis Politic a nimerit bara.

Ilie Dumitrescu este de părere că, dacă mingea ar fi intrat în poartă, era golul sezonului.

”A fost simplu să-l remarc pe Politic. Modul cum interpretează fazele, biomecanica de lovire a mingii, cum apare la finalizare. Voleul ăla, finalizarea cu voleul ăla a fost o execuție grea. Nu a avut șansă, ăla era golul sezonului. Centrarea lui Bani… Era golul sezonului”, a mai declarat Ilie Dumitrescu.

După victoria cu FC Botoșani, Dinamo a făcut patru puncte și a urcat pe locul 14 în clasamentul Superligi, la egalitate cu Oțelul Galați și UTA Arad, însă formația lui Mircea Rednic are un joc în minus.

Pentru Dinamo urmează meciul cu FC Voluntari din etapa a 6-a din Superliga, sâmbătă, 19 august, ora 21.45, pe stadionul ”Anghel Iordănescu”.

CITESTE SI:

Video I Reacția lui Ovidiu Burcă, după primele trei puncte cucerite în Liga 1

Video I Dennis Politic, omul meciului Dinamo: ”Am meritat victoria”

Dinamo – Botoșani. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Un gând despre &8222;”Bravo, Burcă”. Ovidiu Burcă, lăudat de un fost internațional din generația de aur a României&8221;

Lasă un răspuns