Video I Reacția lui Ovidiu Burcă, după primele trei puncte cucerite în Liga 1

Dinamo a învins-o pe FC Botoșani, în etapa a 5-a din Superliga și a bifat prima victorie a sezonului 2023-2024.

melimeloparis.ro

Unicul gol al partidei a fost marcat de Dennis Politic în minutul 90+5.

La finalul jocului, Ovidiu Burcă a transmis că Dinamo a meritat victoria și că e un succes care-i va da încredere echipei.

”A fost un meci dificil, contra unei echipe bune, care joacă fără niciun fel de complex de inferioritate, cu jucători foarte buni de contraatac. Am avut un meci complicat, a trebuit să atacăm, dar să pregătim și momentele în care pierdeam mingea.

Aveam nevoie de victoria asta, aveam nevoie de încredere. Victoriile sunt cele mai importante, îți dau încredere că lucrurile sunt ok.

Eu cred că am fost echipa care a dominat jocul, a încercat să-și creeze ocazii. Cred că nu se pune problema (n.r. cine merita să câștige), a fost un meci pe care l-am controlat.

Atmosfera este foarte bună în vestiar. E clar că, pentru că am aduși mulți jucători noi, nu există încă o ierarhie clară. Suntem într-un moment de tranziție”, a declarat Ovidiu Burcă.

După victoria cu FC Botoșani, Dinamo a făcut patru puncte și a urcat pe locul 14 în clasamentul Superligi, la egalitate cu Oțelul Galați și UTA Arad, însă formația lui Mircea Rednic are un joc în minus.

Pentru Dinamo urmează meciul cu FC Voluntari din etapa a 6-a din Superliga, sâmbătă, 19 august, ora 21.45, pe stadionul ”Anghel Iordănescu”.

Video I Gol Dennis Politic

ECHIPA DE START

Dinamo: Golubovic – G. Moura, Patriche, Homawoo, Amzăr – Cr. Costin, Larrucea, N. Roșu – D. Politic, Abdallah, A. Bani.

CITESTE SI:

Video I Dennis Politic, omul meciului Dinamo: ”Am meritat victoria”

Dinamo – Botoșani. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Dănciulescu, încrezător înaintea meciului cu FC Botoșani

Un gând despre &8222;Video I Reacția lui Ovidiu Burcă, după primele trei puncte cucerite în Liga 1&8221;

Lasă un răspuns