Concluziile lui Mircea Lucescu, după Dinamo – Botoșani 1-0

Dinamo s-a impus în ultimul meci al etapei a cincea din Superligă, scor 1-0, contra lui FC Botoşani.

vivacredit.ro

Mircea Lucescu (77 de ani) s-a a fost prezent pe stadionul ”Arcul de Triumf” la meciul dintre Dinamo și FC Botoșani, iar antrenorul a rămas plăcut impresionat de atmosfera pe care a găsit-o pe arenele din România.

Antrenorul lui Dinamo Kiev e convins că sosirea suporterilor la stadion în număr mare va face ca nivelul lui Dinamo și implicit a campionatului să crească ușor-ușor.

”O echipă care a promovat și o Liga 1 este altceva față de Liga 2. Este extraordinar ceea ce văd, atmosfera de pe stadion. Văd că începe să fie o competiție între galerii. Este un lucru extrem de important, suporterii pot ajuta ca nivelul campionatului să crească.

Legat de Dinamo nu pot să-mi fac o impresie după doar un singur meci. Le-am spus că trebuie să aibă răbdare, mai ales că nu sunt bani așa cum toată lumea și-ar dori să aibă.

Este superb (n.r. Arcul de Triumf), nu arată așa cum am vrea noi, dar cred că e și greșeala jucătorilor care folosesc diferite crampoane.

Campionatul e lung, sunt foarte multe echipe care să bat pentru titlu. E destul de echilibrat campionatul, nu văd o echipă care se apere și alta să atace.

Apreciez ce a făcut aici, dar în continuare spun că nu se poate face peste noapte o echipă”, a spus ”Il Luce” la finalul duelului de pe Arcul de Triumf.

Mircea Lucescu se întoarce la Dinamo? Anunțul lui Eugen Voicu: ”Încercăm să punem umărul împreună”

Eugen Voicu, noul acționar al lui Dinamo, a explicat de ce Dinamo a suferit la capitolul comunicare: ”Noi nu am avut timp: am stins atât de multe incendii, am alergat în atât de multe direcții, încât din păcate am neglijat relația cu suporterii, cu fostele glorii dinamoviste… Nu am avut timp, efectiv, dar acum o să reparăm acest lucru”.

Oficialul lui Dinamo a ținut încă o dată să precizeze că își dorește să aducă la Dinamo foste mari legende: ”Aici chiar aș vrea să fac o mențiune. Când am spus la un moment dat în prima conferință de presă că nu vrem ca gloriile să aibă funcții executive în club nimeni nu s-a uitat la continuarea frazei pe care am spus-o, că vor fi cu siguranță și excepții”.

De altfel, Eugen Voicu vrea să îl readucă pe cel mai cunoscut antrenor român în Ștefan cel Mare: ”Respectul și tratamentul pe care vrem să îl acordăm lor sper să crească de la o zi la alta. (n.r. discutați cu glorii în acest moment?) Ce pot să vă spun este că am avut o întâlnire cu domnul Mircea Lucescu”.

Omul de afaceri nu exclude ca ”Il Luce” să ajungă la Dinamo în vara lui 2024: ”Ne-am cunoscut, dânsul înțeleg că e foarte posibil ca la anul să se întoarcă în România și a rămas că rămânem în contact și încercăm să punem umărul împreună.

Cu experiența pe care o are ar fi formidabil să reușim să îl convingem să ne stea alături”, a concluzionat Eugen Voicu.

CITESTE SI:

TRAGEDIE la Botoșani: ”Situaţia este disperată”

”Bravo, Burcă”. Ovidiu Burcă, lăudat de un fost internațional din generația de aur a României

Video I Reacția lui Ovidiu Burcă, după primele trei puncte cucerite în Liga 1

Un gând despre &8222;Concluziile lui Mircea Lucescu, după Dinamo – Botoșani 1-0&8221;

Lasă un răspuns