Tic Tac! O nouă plecare de la Dinamo?!: ”Mă asigur că procedura decurge în conformitate cu legea”

La Dinamo București se anunță noi schimbări.

vivacredit.ro

La insistenţele lui Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu, joi, de la ora 14:00 se va întruni Adunarea Generală a Acţionarilor.

Adunarea AGA (n.r. – Adunarea Generală a Acționarilor, care urmează să analizeze debarcarea lui Iacob), va avea ca subiecte, pe ordine de zi, revocarea lui Vlad Iacob din funcția de administrator special și desemnarea lui Andrei Nicolescu în locul său.

Vlad Iacob, administratorul special în exercițiu, a anunțat de mai bine de două săptămâni că și-a angajat un avocat pentru a se asigura că procedura decurge în conformitate cu legea.

“Nu vreau să dezbat în acest moment subiectul AGA (n.r. – Adunarea Generală a Acționarilor, care urmează să analizeze debarcarea lui Iacob). Ce pot să spun e că am angajat un avocat care să mă reprezinte, pentru a mă asigura că procedura decurge în conformitate cu legea.

Cred în continuare în planul meu și, după un sezon în care am reușit lucruri foarte bune la Dinamo, în ciuda tututor neajunsurilor, vreau să pot să reproiectez clubul după cele mai bune practici existente în fotbalul european”, a declarat Vlad Iacob.

Iacob contraatacă. Ameninţă cu dezvăluiri bombă

La ora 15:00, Iacob a anunţat o conferinţă de presă. Acesta va apărea în faţa jurnaliştilor, în sala de conferinţe de la stadionul ”Arcul de Triumf”, şi promite dezvăluiri bombă din culisele debarcării sale.

Eugen Voicu dorește debarcarea lui Iacob Jr.

Eugen Voicu s-a poziţionat categoric pentru înlăturarea din club a lui Vlad Iacob. Acţionarul majoritar al clubului nostru, apreciază munca pe care a depus-o Iacob în cadrul clubului, dar susţine că acesta nu este un bun om de echipă.

”Eu îl văd pe Andrei Nicolescu numărul 1 în club. A fost o problemă de a lucra în echipă, poate că Vlad Iacob nu se potrivește. Apre

ciem tot ce a făcut, a muncit mult pentru club, dar trebuia să înțeleagă și să facă echipă”, a afirmat Voicu.

CITESTE SI:

Gabriel Glăvan, detalii despre transferul lui Lucas Alves

DEZVĂLUIRE! Ce are de gând să facă noul acționar al lui Dinamo cu acțiunile din Ștefan cel Mare

Andrei Cionca, noul acționar al lui Dinamo, a explicat de ce nu a intrat în acționariat de la început

Un gând despre &8222;Tic Tac! O nouă plecare de la Dinamo?!: ”Mă asigur că procedura decurge în conformitate cu legea”&8221;

Lasă un răspuns