Gabriel Glăvan, detalii despre transferul lui Lucas Alves

Dinamo a făcut mutări serioase în această vară, în axul central al defensivei.

După venirea lui Josue Homawoo, fundaș central din Togo, în vârstă de 25 de ani, conducerea clubului a mai înregistrat un transfer, cel al lui Lucas Alves de Araujo, jucător cu multă experiență, ajuns la 31 de ani.

Noul directorul sportiv al echipei Dinamo București, a dezvăluit cum a reușit să îl convingă pe noul nostru fundaș central, Lucas Alves, să semneze cu echipa noastră.

Gabriel Glăvan, a dezvăluit modul în care acesta a fost convins, Lucas Alves să vină la Dinamo București. Acesta este unul inedit, după spusele oficialului clubului din Ștefan cel Mare.

”Pe Lucas am reușit, mai întâi, să-l convingem să vină în România să vadă cum e țara. Abia apoi am discutat despre contract. Fiindcă ei au trăit mulți ani în Occident, vă dați seama că nu au o părere favorabilă despre România, chiar dacă este eronată.

După ce a ajuns la București, iată ce-a spus Lucas: «Nu mă așteptam la așa ceva, mă simt ca la mine acasă, la São Paulo. Este top, top, top la voi! Mă simt deja foarte bine». Apoi, ne-a fost ușor să ne înțelegem.

Un atu mare pentru Dinamo sunt brand-ul, suporterii, apoi orașul și principiile de dezvoltare vizavi de ceea ce va urma”, a explicat Gabriel Glăvan.

Lucas Alves de Araujo, a evoluat în Portugalia, la Portimonense, unde a ajuns de la Al Nasr SC, pe data de 24 ianuarie 2023. Între 2021 și 2023, până la venirea sa la Al Nasr SC, acesta a mai evoluat pentru Al Tai și pentru PAS Lamia, în Arabia Saudită, respectiv în Grecia.

În perioada 2017-2021, Lucas Alves a jucat în campionatul Elveției, la Luzern, unde reușise să devină căpitan. Dinamo a insistat mult pentru aducerea fundașului central care are un CV bogat. Stopper-ul nostru a jucat în prima ligă helvetă, în Zweite Bundesliga și în prima divizie Portugheză.

Fundașul brazilian a evoluat, în cea mai mare parte a carierei sale, la echipe din Brazilia și din Elveția. Printre acestea se numără: Le Mont LS, FC Biel-Bienne, Club Athletico Paranaense și Atletico Club Goianiense.

În prezent, Lucas Alves de Araujo este cotat la 400.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

CITESTE SI:

DEZVĂLUIRE! Ce are de gând să facă noul acționar al lui Dinamo cu acțiunile din Ștefan cel Mare

Andrei Cionca, noul acționar al lui Dinamo, a explicat de ce nu a intrat în acționariat de la început

Costin Amzăr la națională: ”Din punct de vedere defensiv, jucătorul impune”

Un gând despre &8222;Gabriel Glăvan, detalii despre transferul lui Lucas Alves&8221;

Lasă un răspuns