Ovidiu Burcă i-a răspuns lui Vlad Iacob

Ovidiu Burcă (43 ani) a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu FC Voluntari din a șasea etapă a Superligii României.

Tehnicianul din Ștefan cel Mare, a susținut azi conferința de presă premergătoare meciului cu FC Voluntari de mâine seară. Acesta, a ținut să-i răspundă și lui Vlad Iacob, cel care tocmai a fost îndepărtat din cadrul clubului.

Fostul administrator special al lui Dinamo, a avut un discurs în care s-a referit și la relația sa cu Andrei Nicolescu. Asta după ce, Iacob i-a adus acuze.

”Aș vrea să-i mulțumesc lui Vlad pentru anul pe care l-am petrecut împreună. Noi am început împreună și aș vrea să-i mulțumesc pentru toată munca pe care a făcut-o. Pe de altă parte, a făcut niște afirmații care nu-și aveau rostul, mai ales că noi făcusem un pact de neagresiune, să nu mai vorbim unii despre alții. Mă văd nevoit să lămuresc niște lucruri.

A vorbit despre relația pe care o am cu Andrei Nicolescu. În primul rând, aș vrea să stabilesc un lucru, pentru că există un zumzet în spatele meu: sunt heterosexual, spun asta deoarece știu că există multe discuții. Îmi plac foarte mult femeile.

Apoi, relația mea profesională cu Andrei Nicolescu…când sunt la job, n-am prieteni, rude, familie. Încerc mereu să fiu cât se poate de obiectiv. Cu Andrei am avut o relație tensionată în ultimul meu an la Rapid.

Eu sunt aici să-mi fac cât mai bine meseria. În poziția asta mă țin doar rezultatele. Am văzut că l-a deranjat faptul că am spus că am încercat să-i fiu mentor, îmi cer scuze public dacă l-am deranjat. Ideea mea a fost să-l ajut cu niște sfaturi, am fost în poziția lui și m-am gândit că îl pot ajuta”, a declarat Ovidiu Burcă, 43 de ani, înaintea meciului cu FC Voluntari.

Vlad Iacob a declarat despre Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu: ”Cunosc foarte bine relația pe care Ovidiu Burcă o are cu Andrei Nicolescu de foarte mulți ani. Dacă aș fi fost în locul lui, aș fi rămas cel puțin neutru. Nu înseamnă că îi critic poziția, este pur și simplu alegerea pe care aș fi făcut-o eu dacă aș fi fost în locul său”.

CITESTE SI:

Absențe la Dinamo: ”A suferit o microleziune fibrilară la ultimul meci”. Ce spune Ovidiu Burcă despre titularizarea lui Ghezali

Conferință de presă I Gregorio, pregătit de duelul cu FC Voluntari

Ovidiu Burcă anunță spectacol pe ”Anghel Iordănescu”

2 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă i-a răspuns lui Vlad Iacob&8221;

Lasă un răspuns