Video I Dinamo, victorie la Voluntari

A fost spectacol total la partida dintre FC Voluntari și Dinamo, scor 2-3, din etapa a șasea din SuperLiga.

FC Voluntari și Dinamo au oferit un meci de infarct, sâmbătă seara, în Ilfov, cu răsturnări de situație și dramatism până la final. Gazdele au condus 1-0, Dinamo a revenit și a făcut 2-1, Voluntari a egalat la 2, ca mai apoi echipa noastră să dea lovitura pe final. Voluntari a ratat penalty în minutul 90+7, iar dinamoviștii bifează al doilea succes consecutiv.

După ce a bifat primul succes de la revenirea în Superligă, 1-0 cu FC Botoșani, runda precedentă, Dinamo a abordat tot cu gândul la succes duelul cu FC Voluntari, jucat sâmbătă, în Ilfov.

Echipa noastră a semnat prima ocazie din meci în minutul 8. Larrucea și-a încercat șutul de la distanță, dar Vâlceanu a fost la post și a prins fără emoții.
La poarta cealaltă, FC Voluntari a încercat și ea să fie periculoasă. Nemec a fost lansat în careu, dar goalkeeper-ul ”câinilor” s-a opus și a îndepărtat la timp pericolul.

Tot ilfovenii au continuat să preseze în fața propriilor fani. Sigurjonsson a amenințat poarta lui Dinamo din lovitură liberă, dar Golubovic a scos salvator, direct în corner. Până la urmă insistența gazdelor s-a materializat în gol, în minutul 19. De la colțul terenului, balonul a fost deviat în fața porții, unde Matricardi s-a întâlnit perfect cu mingea pe care a trimis-o în poarta lui Golubovic, deschizând scorul în Ilfov.

Doar cinci minute au avut avantaj cei de la Voluntari, pentru că Dinamo a restabilit egalitatea în minutul 24 al confruntării.

Goncalo a trimis puternic un șut fără șanse pentru Vâlceanu, care nu a mai putut interveni, scorul fiind din nou egal, 1-1 de această dată.

Până la pauză, FC Voluntari a mai avut o ocazie, dar Golubovic s-a opus la timp, iar la cabine s-a intrat la egalitate, 1-1.

Imediat după revenirea de la cabine, trupa din șoseaua Ștefan cel Mare a dat lovitura la Voluntari. În minutul 46, elevii lui Burcă au preluat conducerea, 2-1, după ce Costin a profitat de o neînțelegere în defensivă între Armaș și Vâlceanu, expediind balonul în poarta goală.

Văzută egalată și mai apoi condusă, Voluntari a încercat să iasă la atac în căutarea celui de-al doilea gol.

Ilfovenii au avut o ocazie mare în minutul 58, Sigurjonsson l-a găsit ideal pe Doru Andrei, care a pătruns în careu în speranța de a da lovitura, dar Golubovic s-a opus cu blocajul său.

Tot FC Voluntari a continuat să preseze, în căutarea golului egalizator. Aliji a centrat în careu pentru Sigurjonsson, însă acesta a trimis cu capul, peste poartă.

Până la urmă, Dinamo s-a văzut egalată înainte de a intra în ultimele 10 minute ale întâlnirii. Boboc a trimis pasa în fața porții pentru Nemec, care nu a iertat și a dus scorul la 2-2.

Finalul de meci a fost dramatic la Voluntari. Dinamo a introdus mingea în poartă, reușita a fost inițial amânată de la margine, dar după câteva minute golul a fost validat din camera VAR, Dinamo preluând din nou conducerea pe tabelă, 3-2.

Momentele de dramatism au continuat, iar finalul de joc a fost interzis cardiacilor. Voluntari a primit penalty, după ce s-a ajuns din nou la sistemul VAR, dar Sigurjonsson a executat lamentabil, iar scorul a rămas 3-2 în favoarea lui Dinamo, care bifează al doilea succes consecutiv în Superligă.

Video I Dinamo victorie cu FC Voluntari

În urma acestui rezultat, Dinamo urcă pe locul 7 în clasament, cu 7 puncte, la egalitate cu CFR Cluj, care are două meciuri în minus însă.

Runda viitoare, Dinamo așteaptă pe teren propriu vizita celor de la Petrolul, sâmbătă, 26 august, de la ora 21:30. De partea cealaltă, FC Voluntari se va deplasa la Galați, pentru jocul cu Oțelul, programat vineri, de la ora 18:30.

CITESTE SI:

Voluntari – Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Marius Niculae, speră la noi transferuri la Dinamo

Avancronică I Dinamo București – CSU Suceava

2 gânduri despre &8222;Video I Dinamo, victorie la Voluntari&8221;

Lasă un răspuns