Concluziile lui Viorel Moldovan după victoria lui Dinamo la Voluntari

Dinamo Bucureşti a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 3-2, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a şasea a Superligii.

vivacredit.ro

Victoria a adus entuziasm în rândul fanilor dinamoviști, dar și fostului jucător din Ștefan cel Mare, între 1993 și 1995, Viorel Moldovan.

Fostul internațional român, a vorbit la finalul duelului din Superliga despre importanţa victoriei reuşite de Dinamo în deplasarea de la Voluntari. Fostul jucător e de părere că ”alb roşii” trebuie să se concentreze pe meciurile cu echipele de nivelul lor şi consideră că victoriile cu FC Botoşani şi FC Voluntari sunt extrem de importante.

”Mi se pare o victorie corectă pentru Dinamo Bucureşti! Uşor, uşor, după începutul dificil, Dinamo acumulează 6 puncte, cu Botoşani şi Voluntari. Ei cu echipele astea trebuie să câştige, se vor bate împreună cu ele în lupta pentru evitarea retrogradării.

Sunt foarte importante aceste puncte, până la urmă că te bat, FCSB, U. Craiova sau Sepsi, echipe care vor juca din punctul meu de vedere în play-off la finalul sezonului regular, e cu totul altceva. Dinamo trebuie să câştige împotriva echipelor de acelaşi nivel”, a spus Viorel Moldovan, la Fotbal Show, de la Prima Sport 2.

Dinamo este pe locul 7 în clasament cu 7 puncte obținute în 6 etape. În următoarea etapă, ”câinii” joacă pe teren propriu cu Petrolul Ploiești.

CITESTE SI:

Reacția lui Ioan Andone după Voluntari – Dinamo 2-3

Andrei Nicolescu, încântat de victoria cu FC Voluntari

Ovidiu Burcă, lăudat de unul dintre elevii săi: ”Ne avantajează stilul acesta”

Un gând despre &8222;Concluziile lui Viorel Moldovan după victoria lui Dinamo la Voluntari&8221;

Lasă un răspuns