Andrei Nicolescu, detalii despre datoria scadentă pe 1 octombrie

Marți dimineață, la sediul RTZ, a avut loc o ședință a acționarilor lui Dinamo.

melimeloparis.ro

Ședința AGA a fost convocată de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului nostru, pentru a prezenta situația în care se află, în prezent, Dinamo București.

La ieșirea de la ședință, Andrei Nicolescu, administatorul special al lui Dinamo, a vorbit despre subiectele dezbătute:

În legătură cu datoria care trebuie plătită până la 1 octombrie, acesta a spus: ”Ne aflăm într-o procedură de insolvență care are niște termene.

Din acest punct de vedere ne consultăm cu administratorul judiciar și folosim cea mai bună soluție pentru clubul Dinamo pentru a avea predictibilitate”.

Andrei Nicolescu, afirmă că nu se teme de o eventuală depunctare a clubului: ”Haideți să nu fabulăm! Există o procedură și în cazul în care cineva rău intenționat ar utiliza o procedură de faliment.

Acum toți cei care ar avea ceva de primit au semnat pe noul plan de reorganizare, astfel au acceptat reeșalonările și restructurarea. Asta echivalează cu mai mult de o semnătură prin care se reeșalonează datoriile în plan.

Nu știu dacă e vreo cerere de intrare în faliment, dar s-au vehiculat atâtea in presă și «binevoitorii» vor să pună mâna. Există un triumvirat cu oameni care vor să facă valuri la echipă”.

Acționarul majoritare s-a enervat în momentul în care a fost întrebat despre intenția lui Andrei Cionca de a cumpăra pe 1 leu acțiunea celor de la Red and White.

”Fără să jignesc pe nimeni, dar atât valorează pentru domnul Cionca clubul Dinamo? E trist dacă dânsul oferă 1 leu! Dacă vrea să bage bani în Dinamo să vină ca și ceilalți acționari în Red and White și să pună banii.

Atunci va avea garanția că acei bani ajung în Dinamo. Pe mine m-a întristat că un dinamovist a făcut o ofertă de 1 leu”, a mai spus Andrei Nicolescu.

CITESTE SI:

Concluziile lui Răzvan Zăvăleanu în urma Adunările Generale ale Acţionarilor

Declarațiile lui Andrei Cionca de la finalul ședinței AGA: ”Am făcut o ofertă”

Doi dinamovişti fac parte din ‘echipa etapei a 6-a’

Un gând despre &8222;Andrei Nicolescu, detalii despre datoria scadentă pe 1 octombrie&8221;

Lasă un răspuns