Continuă problemele lui Lucas Alves la Dinamo

Lucas Alves (31 de ani), fundașul brazilian transferat de Dinamo în această vară, încă nu poate fi folosit de Ovidiu Burcă.

Apărătorul central a fost ținut în afara lotului până acum din două motive. În primul rând, el nu a fost pus la punct cu pregătirea fizică, apoi din cauza faptului că încă nu s-a putut face legitimarea lui.

Fiind fotbalist extracomunitar, formalitățile durează mai mult în cazul lui decât în cele ale fotbaliștilor europeni.

”Lucas este extracomunitar, este brazilian get-beget. Și iubita sa este braziliancă, deși a cunoscut-o în Elveția. Nu are nicio rudă europeană. Noi am făcut toate demersurile necesare, ni s-a spus că trebuie să așteptăm, sunt chestii legate de birocrație.

Probabil, dacă nu va apărea ceva deosebit, Lucas va fi disponibil după pauza competițională”, a spus antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă.

Astfel, aflat în imposibilitatea de a-l folosi pe Lucas Alves, Ovidiu Burcă a mizat până acum în centrul apărării pe Răzvan Patriche, Josue Homawoo, Denis Giafer, Quentin Bena și Ricardo Grigore.

Dinamo a bifat a doua victorie consecutivă din campionat, Ovidiu Burcă a transmis că este mulțumit de direcția în care se îndreaptă echipa lui, fiind convins că lucrurile vor arăta chiar mai bine de atât în viitor.

”A fost un meci care m-a consumat foarte tare. Au fost niște momente complicate spre final, dar eu cred că una peste alta cu ceea ce trebuie să rămânem după acest meci este acest spirit pe care echipa îl arată. Asta înseamnă Dinamo: să lupți până la capăt. E important întotdeauna să ai reacție, să ai forța să treci peste un moment neplăcut. Pentru forța asta vreau să le mulțumesc băieților și eu cred că suntem pe un drum bun.

Am trăit la maximum finalul. Au fost niște așteptări foarte lungi (n.r. legat de deciziile VAR). E bine că avem acest sistem, pentru că până la urmă eliminăm greșelile pe care ochiul uman nu le poate sesiza.

Ăsta e spiritul, asta e direcția în care trebuie să mergem: să nu cedăm niciodată. Din exterior, oamenii văd o anumită parte a lucrurile. Noi, în interior, trebuie să fim fideli unor principii, să credem în ele, indiferent dacă lucrurile merg mai greu la început. Când te dedici și ești pasionat așa cum suntem noi, când avem acest grup de jucători care arată mai bine de la săptămână la săptămână…

(n.r. despre meciul cu Petrolul) Noi ne dorim foarte tare să jucăm pe Arena Națională. Când avem un gazon de calitate și calitatea jocului nostru crește. Cred că va fi multă lume. Cred că vom avea 30 de mii de dinamoviști în tribune”, a declarat Ovidiu Burcă.

Dinamo a reuşit a doua victorie a sezonului și ocupă locul 7, cu 7 puncte.

În etapa a 7-a, Dinamo așteaptă pe teren propriu vizita celor de la Petrolul, sâmbătă, 26 august, de la ora 21:45.

CITESTE SI:

Naţionala României blochează accesul lui Dinamo pe Arena Naţională

Portretul lui Cristi Costin: ”Observă și exploatează bine spațiul”

Gabriel Glăvan impresionat de un dinamovist: ”Pare un pitbull pe teren”

Un gând despre &8222;Continuă problemele lui Lucas Alves la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns