Adnan Golubovic: ”Mă simt perfect”. Ce spune despre concurența cu Dujmovic

Dinamo Bucureşti a învins-o pe FC Voluntari în etapa trecută cu scorul de 3-2, la capătului unui meci nebun.

vivacredit.ro

Victoria cu ilfovenii a fost posibilă și datorită evoluției remarcabile a lui Adnan Golubovic.

Venit în această vară, goalkeeper-ul în vârstă de 28 de ani s-a impus imediat la Dinamo și a devenit rapid, prin prestațiile sale, un favorit al publicului dinamovist. Acesta a închis poarta în meciul cu FC Botoșani și, la meciul cu FC Voluntari, a fost decisiv în obținerea celei de-a doua victorii consecutive pentru ”câini”.

Imediat după meci, Adnan Golubovic a oferit un interviu celor de la ProSport:

”Mă simt perfect, pentru că echipa mai bună a câștigat. A fost un meci cu de toate, dar acesta este fotbalul. La final, noi am câștigat. Am jucat cu echipe din top 5 în primele etape, am pierdut, dar n-am renunțat.

Știam că va veni și timpul nostru. Acum jucam din ce în ce mai bine. Eu îmi fac treaba. E o motivație în plus că suntem trei portari. Concurența este bună, scoate o variantă mai bună a ta din tine. E un meci greu cu Petrolul, am văzut câteva meciuri, este o echipă bună.

Ar fi bine să jucam pe cel mai mare stadion din țară. Avem foarte mulți suporteri și, pentru noi, este bine. Suporterii sunt lângă noi, au fost chiar și când nu am câștigat. Ne susțin!”, a spus Golubovic la finalul meciului.

Pentru Dinamo cu Petrolul Ploiești. Partid din etapa a 7-a, este programată să se dispute, sâmbătă, 26 august, de la ora 21:45, pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

CITESTE SI:

Video I Dinamo și-a aflat adversara din Cupa României

Şase echipe din ţară joacă la Cupa Dinamo

Flavius Stoican revine în antrenorat

Un gând despre &8222;Adnan Golubovic: ”Mă simt perfect”. Ce spune despre concurența cu Dujmovic&8221;

Lasă un răspuns