S-a stabilit programul etapei a 8-a. Când se joacă derby-ul Rapid – Dinamo

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat miercuri, programul etapei a opta din SuperLiga României.

Dacă în etapa a 7-a, Dinamo primește pe Arcul de Triumf, vizita celor de la Petrolul Ploiești, sâmbătă, 26 august. În etapa a 8-a, se va deplasa în Giulești pentru derby-ul cu Rapid. Partida este programată să se dispute vineri, 1 septembrie, de la ora 21:30.

Rapid a anunțat pe ce stadion va organiza derby-ul cu Dinamo

Președintele clubului de lângă Podul Grant a anunțat că derby-ul va fi organizat pe stadionul din Giulești, chiar dacă arena Rapidului are numai 14.000 de locuri și nu puține sunt cazurile când mulți dintre fani rămân în afara arenei.

(n.r. Unde se va juca meciul cu FCSB și derby-ul cu Dinamo) Din păcate, nu avem nimic oficial vizavi de programarea meciului cu Dinamo. Știm că jucăm vineri, așteptăm, probabil, săptămâna asta să primim confirmarea din partea LPF.

Derby-urile cu Dinamo și Steaua (n.r. FCSB) de pe teren propriu se vor juca pe teren propriu. (n.r. Deci, pe Giulești?) Da! Nu cred că e vorba despre bani când vine vorba despre un meci cu o asemenea încărcătură. E clar că cererea de bilete contra rivalilor de o viață este una foarte mare.

Probabil și Arena Națională ar fi neîncăpătoare. Ne-am dori să putem da și adversarilor noștri mai multe bilete, până la urmă să oferim un spectacol pentru toata lumea. Din păcate, astea sunt condițiile, stadionul are o capacitate mai mică.

Poate, într-un viitor, tot au apărut zvonuri cu privire la mărirea capacității la tribuna 2. Dacă este fezabil, de ce nu? Poate se vor gândi și la această variantă. Am veni în ajutorul suporterilor noștri”, a declarat Daniel Niculae.

Programul complet al etapei a 8-a

Vineri, 1 septembrie

Ora 18:30:

Petrolul Ploiești – Oțelul Galați

Ora 21:30:

Rapid – DINAMO

Sâmbătă, 2 septembrie

Ora 19:00:

Voluntari – CFR Cluj

Ora 21:45:

FCSB – Universitatea Craiova

Duminică, 3 septembrie

Ora 13:30:

Universitatea Cluj – Poli Iași

Ora 21:30:

FC U Craiova 1948 – Farul Constanța

Luni, 4 septembrie

Ora 18:30:

FC Botoșani – Hermnanstadt

Ora 21:30:

Sepsi – UTA

CITESTE SI:

O nouă plecare din Ștefan cel Mare

A venit nota de plată după cazul ”paharul”

Adnan Golubovic: ”Mă simt perfect”. Ce spune despre concurența cu Dujmovic

Un gând despre &8222;S-a stabilit programul etapei a 8-a. Când se joacă derby-ul Rapid – Dinamo&8221;

Lasă un răspuns