Giani Kiriță: ”M-am reapucat de fotbal”

Giani Kiriţă (46 de ani), fostul căpitan de la Dinamo, a făcut anunțul BOMBĂ!

evomag.ro

Fostul fundașul a declarat, mai în glumă, mai în serios, că s-a reapucat de fotbal şi este decis să facă din nou o impresie bună. Echipa la care va evolua este Turistul Lebăda, chiar formaţia la care şi-a început cariera de fotbalist profesionist.

După ce în urmă cu jumătate de an transmitea că s-a angajat la o firmă de pază, Giani Kiriță a surprins din nou. Fostul fundaș a dezvăluit că a acceptat oferta echipei la care a început fotbalul și e gata să o reprezinte în campionatul de old boys.

Totuși, întoarcerea în iarbă nu a fost atât de ușoară pentru Kiriță. Doar 15 minute a rezistat pe teren înainte de a suferi o accidentare.

“Hai să îți spun ceva în premieră. M-am reapucat de fotbal. Turistul Lebăda, echipa la care eu am început fotbalul, în Pantelimon, când eram copil. Președintele Ghiță m-a sunat și mi-a zis: ‘Giani, ne-am înscris la old boys, te vrem să fii lângă noi. Noi te-am ridicat, cu tine vrem să promovăm’.

În septembrie începe campionatul cu old boys. Și am mers acum două săptămâni să încep să joc, să mă antrenez. Când am ajuns acolo și am văzut terenul acela mare, eram bucuros ca un copil căruia i-ai dat jucăria. Mi-am zis: ‘Gata, dau drumul la treabă!’ În minutul 15, ruptură musculară de 2 milimetri și acum nici nu pot să îmi mai mișc piciorul. Asta a fost.

Acum bag tratament. I-am zis și lui Ghiță dacă îmi dă banii pentru tratamente. Asta dacă mă mai vrea. Mi-a zis că nu se pune problema, au primă după meciuri. Mă rezolvă cu mici și ceafă de porc la grătar”, a spus Giani Kiriță

Două titluri de campion și 3 Cupe ale României a cucerit Kiriță cu Dinamo.

Rocar, Dinamo, Samsunspor, Gaziantep, Ankaragucu, Bursaspor, FCM Târgu Mureș și CS Buftea sunt formțiile la care a evoluat de-a lungul carierei Giani Kiriță.

4 selecții a adunat la naționala României.

CITESTE SI:

Reacția lui Răzvan Zăvăleanu, după oferta lui Andrei Cionca

S-a stabilit programul etapei a 8-a. Când se joacă derby-ul Rapid – Dinamo

O nouă plecare din Ștefan cel Mare

2 gânduri despre &8222;Giani Kiriță: ”M-am reapucat de fotbal”&8221;

Lasă un răspuns