Surpriză în EHF pentru fanii ”dulăilor”!

Echipa noastră de handbal masculin, continuă să ne surprindă.

După cucerirea Supercupei României, conducerea secției de handbal masculin, își surprinde din nou susținătorii și anunță, că toate meciurile de pe teren propriu din EHF European League, se vor disputa în sânul ”haitei”.

”Toate meciurile din EHF European League sezon 2023-2024 se vor disputa în Sala Dinamo”, se arată în comunicatul emis de CS Dinamo.

Totodată, Campioana Dinamo Bucureşti anunță că în curând, suporterii dinamoviști vor putea achiziționa și pachete sub forma de abonamente de acces, specifice competiției europene:

”Zilele viitoare vom scoate la vânzare abonamentele! Vor fi în jur de 1800 de locuri disponibile în condițiile în care media de spectatori la noi a fost de 4000 în sezonul trecut!!”, mai anunță Dinamo București.

Acest lucru este posibil, după ce Federația Europeană de Handbal a dat răspuns pozitiv la solicitarea CS Dinamo București de a juca toate meciurile din EHF European League în Sala Dinamo.

Clubul nostru ATENȚIONEAZĂ suporterii: ”Vom scoate în prima fază toate locurile la abonamente. Dacă se vor vinde TOATE, atunci nu vom mai avea bilete individuale la meciurile din grupă! Dacă totuși vor rămâne locuri disponibile, prețurile vor fi ceva mai mari decât media de la abonamente!

Așadar, cu abonamentul aveți dublu câștig: locul asigurat și prețul mai avantajos!”.

CITESTE SI:

Dinamo și-a aflat data disputării meciului din Cupa României

Ti-ai luat bilet? Ultimele bilet la Dinamo – Petrolul

Oficial I Dinamo a anunţat cedarea a șase jucători

Un gând despre &8222;Surpriză în EHF pentru fanii ”dulăilor”!&8221;

Lasă un răspuns