Andrei Nicolescu, clarifică lucrurile după oferta lui Andrei Cionca

Marți, la Dinamo a avut loc Adunarea Generală a Acționarilor (AGA), la care au participat și noii acționari, Andrei Cionca și Sorin Preda.

Cionca a intrat în organigrama clubului cu un procent simbolic de acțiuni, 28 la număr, achiziționate contra sumei de un leu după ce Cornel Dinu a decis să renunțe la procentajul simbolic pe care-l avea la Dinamo.

Imediat după AGA, Cionca a recunoscut că a făcut o altă ofertă, tot de un leu, pentru a achiziționa 10% din acțiunile clubului de la acționarii din Red&White.

Acesta nu a ajuns la nici o înțelegere cu ceilalți acționari. Aceștia au refuzat, iar administrator special al lui Dinamo, i-a oferit și răspunsul.

”În interiorul Red&White sunt setate reguli între acționari pe care nu putem să le încălcăm. Am zis că nu ar fi corect pentru cei care au adus deja niște bani, toți banii din R&W sunt în Dinamo sau sunt plăți făcute pentru Dinamo, cum ar fi interdicția la transferuri.

Asta înseamnă că deja dacă cineva deține o cotă de participație în R&W, aceasta are în spate bani deja investiți în Dinamo.

Domnul Cionca, dacă dorește să vină și să discutăm, este primit cu brațele deschise să discutăm pe aceste reguli, să aducă bani conform procentului pe care și-l dorește.

Acești bani vor fi investiți în Dinamo. El pornește de la același statut ca ceilalți acționari care sunt aici din februarie-martie, când era mult mai greu, incertitudinea mult mai mare. Nu putem pleca de la principiul că unii oameni au adus bani și au un statut și apoi creăm acest statut pe gratis, fără să aibă în calcul că în spatele acestor procente există bani care se văd acum în Dinamo.

Am toată deschiderea, pe regulile care sunt deja setate e așteptat oricând la discuții.

Bogdan Pavel (n.r. acționar la Dinamo cu 10%) a spus într-un cerc restrâns «Cum să dai cu un leu? Îți mai dau eu 1,2 milioane pentru 10%!». Asta este explicația tehnică pe care am dat-o anterior.

Wake up call-ul de care vorbește toată lumea a fost în ianuarie anul trecut, când niște nebuni – unul mai mare decât mine a fost Eugen Voicu, cel care mi-a dat mie tăria să facem pasul ăsta – care au spus «Da, acum e momentul, acum ori niciodată”».

Alături de noi au venit niște oameni care au crezut în proiecție și în modul de implementare. După 6 luni să vii și să zici «Ștergem totul cu buretele, am eu niște reguli noi» nu prea e posibil. În situația asta suntem acum”, a spus Andrei Nicolescu, în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști de la Playsport, ”Dinamo 7/9”.

CITESTE SI:

Surpriză în EHF pentru fanii ”dulăilor”!

Dinamo și-a aflat data disputării meciului din Cupa României

Ti-ai luat bilet? Ultimele bilet la Dinamo – Petrolul

Un gând despre &8222;Andrei Nicolescu, clarifică lucrurile după oferta lui Andrei Cionca&8221;

Lasă un răspuns